| Автор |
Съобщение |
apostol

Регистрирация: Aug 23, 2007
Местожителство: София
|
Пуснато на:
28 04 2008 09:51 Заглавие: КАК СЕ ПЕЧЕЛЯТ СЕРИОЗНИ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ В БЪЛГАРИЯ |
  |
КАК СЕ ПРАВЯТ ГОЛЕМИ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ В БЪЛГАРИЯ
Мине, не мине и някакъв простак започва да подмятат по мой адрес, че не печеля от сайтовете си, че мамя хората и т. н. Нищожеството, разбира се, не ми е на образованието, на интелекта, за общественото положение изобщо да не говорим.
Знайно е, че орелът не лови мухи, но аз ще отговоря на онези няколко отрепки, които, задвижвани от безгранична завист, не спират да се занимават с моята личност. Питате се, защо си губя времето с тази измет?... Защото най- добрият начин да накажеш завистника, е да го накараш още повече да завижда.
Мнозина смятат, че трохите, които им подхвърлят от така наречения Affiliate Marketing (партньорски програми), са голяма, фантастична печалба. Тези тъповати цървули не могат да проумеят една елементарна истина: НИКОЙ не плаща на слугите и на измекярите големи пари. А партньорските програми са точно това- слугинаж. Още по- лошо- цяло стадо бунаци работи за тарикатите и ги прави все по- богати. Както се казва, ахмак лозе копае, юнак вино пие. Същите тези слуги волю- неволю се превръщат и в безплатни рекламни агенти на юнаците.
Да се спрем сега на истинския Интернет бизнес… Моят сайт
Отслабни
е в Мрежата от 2004 година. Досега съм продал словом и цифром 6743 екземпляра от моя курс „Отслабвайте ежедневно без усилия”! Ето така се правят пари! Сериозни пари!
Сайтът е на първа страница в Google при търсене с толкова популярните думи „здраве” и „красота”.
Ако искате да узнаете как съм постигнал това, БЕЗ ДА ПЛАТЯ И СТОТИНКА за реклама, трябва да се запишете в моя курс по Интернет маркетинг „Как да започнем успешен бизнес в Интернет”, който се предлага в другия мой успешен сайт:
Луди пари
Но нека да се върнем към Отслабни … Знайно е, че всеки втори българин има наднормено тегло, което му създава големи ядове. Какво излиза? Излиза, че моята таргет група наброява около 4 000 000 потенциални клиенти. Това идва да рече, че от ден на ден бизнесът ми върви все по- добре и по- добре.
Още по- добре изглеждат нещата при другия ми сайт
Супер астро
Аз вече 20 години работя в този сектор (бизнесът със свръхестественото) и съвсем справедливо се ползвам от славата на „астролог № 1”. Не това е важно в случая, макар че и то е от огромно значение.
Важно е следното: като голям експерт по маркетинг аз знам нещо, което повечето българи не знаят. Те не знаят, че „парите са в списъците”. Да, The Money Is In The Lists!
Та през последните 20 години аз лека- полека се сдобих с 4700 постоянни клиенти! Ще повторя: 4700 ПОСТОЯННИ КЛИЕНТИ! Всичките те са в списъците ми.
Моите ПОСТОЯННИ КЛИЕНТИ принадлежат към стопанския, финансовия и политическия елит на нацията. Казано другояче, те са ПЛАТЕЖОСПОСОБНИ и могат да си позволят този лукс: всяка година да си изготвят годишен хороскоп при мен. Който струва само някакви си 320 лева…
Смятайте сега добре… Така се правят пари, нали?! Сериозни пари! А не чрез такива тъпотии като партньорски програми, мултилевъл маркетинг и пр. |
|
|
 |
 |
Ivaylo

Регистрирация: Nov 21, 2003
Местожителство: Холандия
|
Пуснато на:
28 04 2008 11:21 Заглавие: |
  |
Хвърлих поглед на сайта Отслабни. Видях рекламата, на която пише - 2 килограма за една седмица.
Ако някой губи по толкова, това е от една страна нездравословно, поради рязкото намаляне на теглото, от друга това си е глад с йо-йо ефект.
Никой не може да губи трайно толкова килограми, освен ако не са вода, което си e илюзорно отслабване.
Човек се нуждае от около 2000 кк дневно, за да си подържа теглото. Един килограм мазнини е 7000 калории. Ако човек иска да си махне два килограма седмично, то той трябва да има дефицит от около 14 000 кк за една седмица. Това означава, че реално човек не трябва да приема и една калория за тази седмица.
Напротив, за да се отслабва трайно и здравословнo, разликата трябва да е не повече от 200 - 300 кк. Което означава, че за седмица дефицита е около 2000 кк, което прави малко повече от килограм на месец. |
|
|
    |
 |
planinara

Регистрирация: Dec 03, 2004
Местожителство: Мадрид
|
Пуснато на:
28 04 2008 11:41 Заглавие: |
  |
Майка ми преди година получи болки в гръбнака. Лекуващият й лекар я посъветва да отслабне, за да няма претоварване в болящата я област. Намери една книга, която се казваше май "Как да отслабнем завинаги", и от която беше много доволна. Сега я препоръчва на всички нейни приятелки, които искат да отслабват, защото с препоръките, дадени в книгата, отслабна над 10 килограма за 5-6 месеца. Изобщо, лично на нея много добре й се отразява и продължава да я спазва. Знам, че звучи като реклама, но защо не, ако може да се помогне на някой човек, който иска да свали килограми здравословно. Изобщо не искам да коментирам глупостите на този човек, който се саморекламира в сайта. Хората, които се обръщат към неговите услуги и стават жертва на неговите желания за печелене на ЛУДИ ПАРИ, сами са си виновни. Явно и такива хора са полезни, за да се учат заблудените души кое е истина и кое не. Този човек много добре разбира какво прави и се надсмива над тези, които приемат услугите му за чиста монета. |
_________________ с каквато мярка мерите ще ти се отмери и ще ти се прибави
con la medida que medis, os mediran otros, y sera aсadido a vosotros los que ois
--------------
Евангелие на Марко |
|
   |
 |
Deni

Регистрирация: Aug 09, 2003
Местожителство: Sofia, Bulgaria
|
Пуснато на:
29 04 2008 16:23 Заглавие: |
  |
Абе за какво въобще му отговаряте на тоя човек на глупостите? Аз се чудя Труден защо все още не му е забранил IPто че да спре да залива сайта с тези лайна. Апостолеееееее ако ти все пак четеш дузината от нещата които постваш тук и на други сайтове за да си правиш "безплатната" реклама, знай че не ти завиждам.... Много се радвам за теб че си намерил начин да си правиш парите и ако това носи щастие в твоят живот още по-добре, но начинът по който го правиш не съответства с начина по който ТОЗИ сайт работи и с хората които го посещават. Спри с твоите глупости и ако искаш да постваш в тези форуми започни да го правиш като човек а не като някой робот който просто е хванал и автоматично си е разпространил глупостите из десетки сайтове. |
_________________ "If you are patient in one moment of anger, you will escape a hundred days of sorrow." |
|
 |
 |
|
|
|
Следващата тема
Предишната тема
Можете да пускате нови теми Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|