Затвори Премести
Truden Web Site: Forums

Truden Web Site :: Преглед на тема - БЕЗПЛАТНИ РАЗГОВОРИ ДО БЪЛГАРИЯ!
Въпроси/Отговори  •  Търсене  •  Профил  •  Лични Съобщения

СписанияСписания

БЕЗПЛАТНИ РАЗГОВОРИ ДО БЪЛГАРИЯ! Следващата тема
Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор Truden Web Site Форуми » Миш-Маш
Автор Съобщение
planinara

Регистрирация: Dec 03, 2004
Местожителство: Мадрид

МнениеПуснато на: 28 02 2006 17:10
 Заглавие: БЕЗПЛАТНИ РАЗГОВОРИ ДО БЪЛГАРИЯ!
Отговорете с цитатВърнете се в началото

Всъщност тази тема, която пускам може да се окачестви като " новина" и то от добрите, предвид нейната полезност и значимост!
Ползвайки метафори бих направил сравнението че, ако все по известната и налагаща се програма "Skype" за интернет телефония отвори нова страница в в този вид телекомуникация, то "Voipbuster" започва да пише заглавието "НОВИ ХОРИЗНОТИ" на нея с главни букви.
За тази програма биха "надали ухо" тези българи, които са в чужбина, защото връзката с близките, които са в България е почти ежедневна необходимост. Полезна е също и за тези ползващи интернет, които са в България, но имат близки и роднини в чужбина. За тези които имат интернет, а нямат домашен телефон и т.н.
И така:

Създателите на "Voipbuster"/програма много наподобяваща "Skype, с разликата че предоставят безплатни разговори в определен брой дестинации, които постоянно се увеличават/ включиха и България от 21.02.2006г. като услуга, чрез която може да се обаждате БЕЗПЛАТНО на ДОМАШНИ ТЕЛЕФОНИ /към/ в България. Също така можете да се обаждате безплатно на домашни телефони в долупосочените дестинации:

Andorra
Australia
Austria
Belgium
Bulgaria
Chile
Colombia
Croatia
Cyprus
Denmark
Estonia
Finland
France
Georgia
Greece
Hong Kong
Iceland
Ireland
Japan
Latvia
Liechtenstein
Luxembourg
Malaysia
Mexico
Monaco
Mongolia
Netherlands
New Zealand
Norway
Panama
Peru
Portugal
Puerto Rico
Slovenia
South Korea
Spain
Taiwan
Thailand
Turkey
Venezuela

Това не е реклама, а желание за помощ на такива примерно като мен, които са или живеят в чужбина.
Важно! При незакупен кредит, ще ползвате съкратен вариант на услугата т.е. ще можете да се обаждате в рамките на 1 мин. , след това връзката се прекратява. За да можете да ползвате пълната услуга, трябва да си закупите кредит от 10 евро, като при обаждания на домашни телефони в посочените дестинации не се заплащат и не се отнема от сметката ви.

Какво е необходимо за да осъществите разговор:

- да имате интернет
- да разполатате с микрофон и слушалки/тонколонки/
да си свалите програмата voipbuster, което можете да направите на следния адрес www.voipbuster.com
- да си инсталирате програмата
-да си закупите кредит, ако искате да ползвате пълната услуга

Достоверността на услугата е проверена и тествана лично от мен "planinara", така че ако някои има каквито и да е неясноти може да пише тук или ми прати лично съобщение.
Успех! И ще се радвам ако съм бил полезен на някой.

Евангелие на Марко
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати писмото Списание Yahoo Messenger
Toshe

Регистрирация: May 19, 2004

МнениеПуснато на: 03 03 2006 00:00
 Заглавие:

Благодаря за полезната информация.
След като прочетох повече от сайта разбрах следното. С програмата може да се говори само след като са платени 10 евро. От тези десет Евро кредита ви се пази 120 дни и след това се нулира. През това време от 4 месеца може да говорите неограничено със всеки стационарен телефон в България и посочените тук страни http://www.voipbuster.com/en/rates.html където срещу (Landline) пише free. Говоренето с български мобилен телефон е 47 ст. за минута, а със САЩ 2 ст. за мобилни и стационарни телефони. За ЮАР 12 ст. за наземни и 33 за мобилни.

Говоренето от компютър към компютър разбира се е напълно безплатно.

P.S. Преди малко и аз тествах програмата и мога да кажа, че качеството на комуникация беше максималното възможно като за разговор по телефон.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение  
planinara

МнениеПуснато на: 03 03 2006 00:12
 Заглавие:

Тоше благодаря за допълнителната информация, това за 120 те дни не го знаех. Само да допълня и поправя Тошето, че разговори може провеждате дори да не си купите кредит в рамките на 1 мин. т.е. всички можете да си свалите програмата и да се обадите примерно на баба си на село за да ви каже как се прави любимата ви манджа или да се обадите на любимия си който е в друг град и да му кажете колко го обичате в рамките на същата минута. Е за тези които си купят кредит могат да го направят и в рамките на 3 часа...примерно.

Евангелие на Марко
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати писмото Списание Yahoo Messenger
Ivaylo

Регистрирация: Nov 21, 2003
Местожителство: Холандия

МнениеПуснато на: 03 03 2006 00:40
 Заглавие:

Е, ти пък. Ако се обадя на баба за рецепта, не знам колко пъти трябва да и звъня за по една минута.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати писмото Списание Посетете сайта на потребителяICQ Номер
planinara

МнениеПуснато на: 03 03 2006 00:42
 Заглавие:

еми ако я питаш колко олио слага когато прави пържени картофи може и да стане

Евангелие на Марко
Ivaylo

МнениеПуснато на: 03 03 2006 00:50
 Заглавие:

planinara написа:
еми ако я питаш колко олио слага когато прави пържени картофи може и да стане

Ако питам баба ми колко олио слага, да не мислиш, че тя ще каже - 200 грама и готово Ще започнат едни обяснения за съда с който го мери, докъде го пълни, пък ако го няма, с какво го замества. Пък ако няма олио, да сложа масло или мас. И други съвети.
Не, с баба ми не става разговор за рецепти за една минута .
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати писмото Списание Посетете сайта на потребителяICQ Номер
planinara

МнениеПуснато на: 03 03 2006 00:54
 Заглавие:

еми тя баба ти е готова за минисър бе братче! Щом за това такива локуми може да разпъва

Евангелие на Марко
Ivaylo

МнениеПуснато на: 03 03 2006 12:30
 Заглавие:

Не, тя го прави с идеята да направя пържените картофи перфектно. Все пак тя от поколението, в което основно задължение на жените е било да готвят. Затова и не може да допусне, че някое ястие може да бъде направено не както трябва
elan

Регистрирация: Apr 30, 2004
Местожителство: България, Златица

МнениеПуснато на: 03 03 2006 12:37
 Заглавие:

А бе момчета, какви баби, какви дедовци.... Иве, така като ме знаеш, смяташ ли че мога в 1 минута да ти обясня как се пържат картофи ? . Ми вярно си е, че зависи от големината на съда колко олио ще се сложи и т.н.
Много обичам, когато една тема ,,изплесне" в посока, нямаща нищо общо с темата

Та.... За 1 минута мога да кажа само ,,Обичам ви и много ми липсватеее!" Ама вие това си го знаете и без да ви го казвам
elan

Регистрирация: Apr 30, 2004
Местожителство: България, Златица

МнениеПуснато на: 05 03 2006 20:34
 Заглавие:

Искам да споделя, че снощи с Жорето пробвахме програмата - качеството на връзката беше отлично, имах време да му обясня не само как се пържат картофи, а и много други работи
Установихме, че на всеки 1 час връзката се прекъсва и се налага повторно избиране за следващия 1 час
Приканвам Иво и Ани, както и всички мои познати в чужбина да си я качат, да си вземат кредита от 10 евро и да не спират да ми се обаждат
nena

Регистрирация: Apr 02, 2008

МнениеПуснато на: 02 04 2008 17:02
 Заглавие:

Някой може ли да ми отговори защо не мога да се регистрирам във Voip програмите Ползвам Voipdiscount ,заредила съм кредит 10 евро.Но в другите подобни програми не ми дава да се регистрирам.Естествено ползвам различен никнейм.Може би обяснението е че ако ползваш една две такива програми,които предлагат безплатни разговори не можеш да ползваш всички.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение  
elf4o

Регистрирация: Oct 03, 2006

МнениеПуснато на: 03 04 2008 06:33
 Заглавие:

planinara написа:
еми тя баба ти е готова за минисър бе братче! Щом за това такива локуми може да разпъва
гизмо мошениците ги имат същите минути безплатни на ден към гсми и домашни телефони ест звъниш и след 1 минута краи с цел да те принудят да си купиш кредит такива неща като безплатен обяд няма........аз съм против онлаин плащанията както и такива програми които лъжат хората......... с цел добиване на популярност............ ползвал съм много подобни на тази програма като започнем от скаип гизмо овоо и voip............ секи ти иска пари.......... това е освен ако не ползвате едната си минута то по добре напишете емаил повече работи ще се разберет............ рекламата завладява света и всичко сме жертва на хаипа.

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение  ICQ Номер
planinara

МнениеПуснато на: 16 06 2008 20:50
 Заглавие:

Преди време бяхме пуснали постинг за програмата voipbuster, която предлагаше безплатни разговори до българия от чужбина на ДОМАШНИ ТЕЛЕФОНИ. В последствие мениджърите на програмата решиха да премахнат страната ни от списъка с безплатни разговори. Ето че една дъщерна фирма е включила отново страната ни и можем отново да се наслаждаваме на това удоволствие /особенно тази част от нас, кото живеят извън родината/. Новият адрес е www.justvoip.com

Евангелие на Марко
Гост

МнениеПуснато на: 19 11 2008 14:33
 Заглавие:

Тук има програми за безплатни разговори с линк за сваляне а тук са малко повече но са на английски
free call, free sms

Покажи мнения от преди:      
Създайте нова темаНапишете отговор Truden Web Site Форуми » Миш-Маш

Идете на:   

Следващата тема
Предишната тема
Можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети