Затвори Премести
Truden Web Site: Forums

Truden Web Site :: Преглед на тема - На животните с любов
Въпроси/Отговори  •  Търсене  •  Профил  •  Лични Съобщения

СписанияСписания

На животните с любов Следващата тема
Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор Truden Web Site Форуми » Миш-Маш
Автор Съобщение
mirror

Регистрирация: Sep 28, 2003

МнениеПуснато на: 19 11 2003 12:49
 Заглавие: На животните с любов
Отговорете с цитатВърнете се в началото

Тръгвам аз из различните форуми и клубове. Ще търся и аз истината. Гледам топиците, гледам....а...ще мога от тук нещо да науча...напреднали са вече.

Чета,чета...какво да видя...те вече са намерили всички "истини" и нищо не търсят. Присвоили са си авторството над всичко, дефинират го, здъвкват го и го изплюват. Завзели са собствени територии и ги бранят със зъби и нокти.

Някой са се разделили на глутници, но вътре в тях се води борба за водачеството. Само в определени моменти се обединяват, за да прогонят някой бял вълк, че ще им развали гените.

Други, като бухали гледат от висотата на дървото си, "избухат" нещо назидателно в късна доба и затварят очи...не търпят възражение.
Лъвица изяжда всяка жива твар, която се изпречи на пътя и. Скункс пръска миризмата си без да са го нападнали. Няколко свраки пък са обърнали един клуб на махленски чат и отвреме навреме се хващат за косите.

В друг клуб едно четирикрако се е окопало и е издигнало барикади. Само си поставя темите - само си отговаря и разгонва случайно попадналите конски мухи там.

Случайно минаващ пътник, казва нещо градивно, но веднага из засада изскача уличен пес и го захапва за крачола...да не би да му разрови кофата за боклук.

Паяци кръстоносци и те бранят територии и викат след теб "Анатема".

А сега за мен: Реших и аз да се внедря...може пък да излезе нещо. "Препиквах" тук - "препиквах" там....очертавам територия. Като наизкочиха тия ми ти улични котараци - тя територията била вече "препикана" отвсякъде.
Забравих за момент, че единствената ти собствена територия на тази земя е вътре в теб. Там си търси отговорите...копай си наволя, пък може да успееш и съкровище да намериш.

Само в един клуб, никой не си търси територия...клуб "Любов"(тои май вече ще трябва да се преименува на клуб "Разбито сърце"). Защо ли там всеки влиза, изплаква си болката и излиза.
Само тогава ли се усещаме хора....когато ни разбият сърцата Question

П.П. Аз май обиждам животните. На тях инстинктите са им дадени, за да оцеляват, а ние сме ги превърнали в човешки качества :oops:

П.П2. Всяка прилика с действителни хора и животни е случайна 8)
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати писмото  ICQ Номер
Sashka

Регистрирация: Sep 23, 2003
Местожителство: Милано

МнениеПуснато на: 19 11 2003 13:51
 Заглавие: Mnogo si prava

Vyzhitih se na umenieto ti da opisvash i presyzdavash sybitiata
Naistina e taka kakto kazvash.
Az syshto imah navika da se rovja iz saitovete tyrsejki njakoja interesna tema, ideja ili izkazvane, a dori njakoj interesen vypros, no se otkazah. Ot tolkova protivorechivi mnenia i izlishni dumi, sporove i "kryvoprolitni bitki" chovek moje samo da se obyrka. Sega podavam samo uho na podobni izjavi i ako si struva diskusiata se zaslushvam po-sysredotucheno. Drugoto kakto kazvash ti go tyrsja v sebe si. Ami te istinite sa si v nas, samo che nie ne gi vijdame.

Wink
Pozdravi,
Sashka
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение  
Truden
----------
----------

Регистрирация: Aug 01, 2003
Местожителство: Johannesburg

МнениеПуснато на: 19 11 2003 19:40
 Заглавие: :)))

Добро огледало (mirror) си имаме
Ма как може така КАЧЕСТВЕНО да отразяваш, без да се губи и пиксел от подробностите Exclamation Question

Е, дано това да стигне до всички от Нашия Форум, та да не се връщаме на този "топик" за да се разпознаваме Wink

Поздрави
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати писмото Списание Посетете сайта на потребителя
mirror

Регистрирация: Sep 28, 2003

МнениеПуснато на: 19 11 2003 23:00
 Заглавие: Re: :)))

Дано Exclamation
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати писмото  ICQ Номер
Покажи мнения от преди:      
Създайте нова темаНапишете отговор Truden Web Site Форуми » Миш-Маш

Идете на:   

Следващата тема
Предишната тема