| Автор |
Съобщение |
nq666tu

Регистрирация: May 24, 2004
Местожителство: някаде из тъмното
|
Пуснато на:
14 01 2005 18:36 Заглавие: |
  |
[quote="Truden"]
| Цитат: |
Няма да допусна да се раздухват интриги в Трудния Сайт.
Интригантите не ме радват с присъствието си, и ще бъдат ИЗХВЪРЛЯНИ от сайта.
Да допуснеш злобата между хората, не е Демокрация.
В Truden Web Site няма да има такава "демокрация".
Извинения не ми трябват, ssd, но молбата за прошка би ти донесла много повече от враждата, която раздухваш.
Нищо не остава скрито... |
Похвално решение Труден. Интригите не бива да съществуват. И злобата между хората, също както и интригите, може да бъде спряна само така - бан. Нящу се гордее с теб!
Знаеш ли, ти все пове4е и все пове4е запо4ваш да ме кефи666! Оказва се, 4е моята сатанинска фантазия е бедна. Твоето знание ми харесва, в смисъл такъв, 4е ми допада. И през ум не ми беше минавало до този момент, 4е да се спират интриги и злоба е толкова ефикасно именно по този на4ин.
Затова съм решил. Като се обзаведа някога със собствен комп (ако даде злото, това ще е в края на този месец) и интернет под крак (което не се знае кога ще е), ще си спретна и аз един сайт, НЯЩУ-сайт. И ще го направя огледален с твоя. В него ще има нящу-знание. нящу-форум, нящу-4ат и най-ве4е няма да има никаква злоба и никакво интригантство - а някой ми злобее или го заподозра в интриги - ще го подредя както японците си подреждат цветята, т.е. икеБАННО. Дето се вика и аз няма да си губя времето за ИКЕбанно подреждане. Затото ИКЕбаната, за разлика от икеБАННата иска време. И нерви. И персонален тормоз до промяна на отношението на обекта към субекта и про4ие. Пък аз разбира се нямам излишек по тези показатели. Ми и важен е примерът, който вси4ки потребители ще придобият от мен. Сатанистът Нящу в своя сайт ще е безпощаден преследва4 на интригите и на злобата. 4е що са му. Нито се ядът, нито се пият. Само водата мътят. И нящу-знанието ще се замътява, нали и то ще е на водниста основа...
Даам. Ще взема да ги проу4а аз тези нящута за собствен сайт... Време за правене... Ех, само време да имам в пове4е. Месеци. А да можеше веднага някакси...  Но аз съм го решил. Ще го бъде нящу-сайт до края на 2005 година, ако сатаната не даде друго...  |
|
|
 |
 |
Ananda

Регистрирация: Jan 10, 2005
|
Пуснато на:
14 01 2005 19:28 Заглавие: |
  |
|
_________________ Ot ogunia na zemnite nedra rodena...vuv sianka na diva gora sa sledite ot moite stupki..samo tigura v no6tta me poznava... |
|
 |
 |
nq666tu

Регистрирация: May 24, 2004
Местожителство: някаде из тъмното
|
Пуснато на:
15 01 2005 12:50 Заглавие: |
  |
Ахам, знаех си аз, знаех си - все нящу ще ми поискаш!  Ама що то4но това с ШефЪ. Мъ как аз ше му казвам да си премести колата, щъ вземи да сЪ убиди и угор4И и посли ще има уволнено нящу... а и да си кажа 4естно, по никой нЯ4ин не си зарязвам любимия си шестстотин шесдесет и шести казан, щото ако знайш к'ва убава ракия става (хлътц), като тая друга епа нЯма....  По-разумно ми се струва направо да си попитам га ши гу достроят тоя про4ут паркинг за метли, дето все гу обещават...
Нящу има страхова невроза от ръбове, оти като е бил мялко нящу един ден се нарязал на един остър ръб! И на нящу от тогава му се иска да има в пове4е пръсти... Така 4е нящу разбира идеално твоя избор за пръстите в пове4ко...
Поздрави!
 |
|
|
 |
 |
ssd
Регистрирация: Oct 04, 2004
|
Пуснато на:
16 01 2005 05:11 Заглавие: |
  |
| Truden написа: |
| Цитат: |
И той осъзнал, че е сбъркал, обвинявайки администратора в баннване
И побързал да опише недоразумението, за да се извини
Извинението му обаче било изтрито
И останало само възмущението на администратора от оклеветяването- без възможност да се види, че клеветникът е осъзнал грешката си и се е извинил.
Случи се обаче така, че аз имах всички постове в темата копирани... и ги предоставих на клеветника (мотив: изтриването на извинението ми се стори немного различно от друг "вид" оклеветяване)
Той отново постна извинението си.
И други неща постна... |
Горното е също клевета от страна на ssd, но няма да бързам с нейното изхвърляне, защото знам че това се цели
edno не ми се е извинявал, нито ми е давал обяснения, а след моята забележка, че това е клевета, той я повтори.
Случаят с него е първият подобен, и когато изтрих профилът му не знаех, че ще бъдат изтрити всичките му мнения.
Няма да допусна да се раздухват интриги в Трудния Сайт.
Интригантите не ме радват с присъствието си, и ще бъдат ИЗХВЪРЛЯНИ от сайта.
Да допуснеш злобата между хората, не е Демокрация.
В Truden Web Site няма да има такава "демокрация".
Извинения не ми трябват, ssd, но молбата за прошка би ти донесла много повече от враждата, която раздухваш.
Нищо не остава скрито... |
Николай, снощи преди да напусна чата ( след неколкократни молби от там присъстващите- пакетираните в "Trudnite", както и от теб самия-
други ако е имало, моля да ме извинят, че не съм ги видяла- разговорът беше доста скоростен,
а аз чета много внимателно, преди да отговоря- ... honoris causa...),
двукратно се ангажирах да ти предоставя гореспоменатите копия от изтритите постове на "Едно".
С искреното намерение да го сторя.
Днес откривам "за сега достъпът не ssd не е прекратен, въпреки клеветата срещу мене"
Всеки един закон е изграден на презумпцията за невинност.
И който обвинява, следва да докаже твърдението си,
в противен случай въпросното твърдение се окачествява като клевета и... така прокурорът става подсъден
Това между другото... и имам предвид не само социалните закони...
Предвид твърдението, че ssd е клеветила, последната очаква това да бъде доказано с факти,
а не с коментари, изградени върху нечие лично мнение
( било то и колективно...защото непременно ще му бъде придаден колективизъм
и... моля, не ми казвайте, че ЛИЧНО мнение не може да бъде И КОЛЕКТИВНО, защото...  )
До доказване на ФАКТА на оклеветяване от моя страна се считам свободна от поетия ангажимент.
Лично аз смятам, че най-простичкият и логичен начин за изясняване на това кой какво бил писал/трил е
като се възстановят изтритите постове от страна на администратора(-ите)
или (ако последното не е възможно)
просто да му се разреши на "едно" отново достъп до сайта- и нека е временен, щом смущава толкова хора-
временният достъп ще е напълно достатъчен, за да се изяснят нещата, без да се смущава покоя тук
Нека всеки, изказал твърдение, има възможността да го докаже по най-простичкия начин.
Извън горното предложение...
Нека всеки приеме "замразяването" на ангажимента ми според способностите и желанията си.
Обещавам никого да не етикирам като "прав" и "неправ"- каквато и да е позицията на мнението му спрямо моето.
И не възнамерявам да коментирам дали е редно или нередно да извърша това замразяване- всеки опит да бъда провокирана към това е обречен да "увисне"... или да се самоопредели като клевета.
П. П.-1 За протокола: (други) реплики, които са с потенциал да се окажат... ("вменяване на вина" е по-мекия израз):
- ssd, но няма да бързам с нейното изхвърляне, защото знам че това се цели
- edno не ми се е извинявал, нито ми е давал обяснения, а след моята забележка, че това е клевета, той я повтори
- ssd, ... враждата, която раздухваш
П.П.-2 Струва ми се, че е редно да се посочи до кого/кои и какво се отнася това:
"... раздухват интриги в Трудния Сайт.
Интригантите...
...злобата между хората..."
П.П.- 3 Имам желание (а аз моите- пак го казвам- си ги отглеждам и плододават) да ти благодаря, Николай,
че се отзова на молбата ми да ми предоставиш записа на снощния разговор в чата
(естествено- само в частта му, в която аз участвах- всъщност само това и поисках)
Прав си, че "Нищо не остава скрито". Особено когато никой нищо не се е опитвал да крие... може би просто не е бил зададен правилния въпрос... или изобщо никакъв въпрос
За извинението и прошката.
Няма повод нито за едното, нито за другото.
Не бих ти ги искала, защото не желая да те поставям в позицията на мой опростител.
Отношението си към личността ти, както и към личностите на лицата, пакетирани под ника "Трудните" снощи изразих достатъчно ясно-
напуснах чата, спестявайки ви необходимостта да ме кикнете, поставяйки се с това в позицията на "лошите"
Приех аз да бъда "лоша"-та. И ще продължа да бъда, изпитвайки искрено удоволствие,
щом -приемайки такава дефиниция за себе си- провокирам много хора да се чувстват по-добри от себе си, по-уверени в себе си и...
( дай, Боже, един ден)- И достатъчно самостоятелни и свободни
( не абстракцията свобода, а свободата като начин на живот- ежесекундно),
за да имат нужните качества самите те да направят това мъничко нещо с големи последствия...
... ей...  ... писах ви една нощ за "позиция намасте"- ТАКА излязох снощи
( спрямо себе си, спрямо вас, спрямо всичко)
И който трябва, видя това. И той е, който ще ми даде прошка (за???... -"love is the answer"). Или пък няма да ми я даде.
Както и на вас- според това кой как ме е видял да излизам..................
намасте... всички
(то няма нужда от главни букви всъщност... и пак- "love is the answer")
стела
(автоетикирала се по-долу- за всеки, който се нуждае от дефиниции, за да не падне
... значи- онова- нечовешкото и онова- от Пъклото да не четат етикетчето ми- те като гледам, си се реят в простора и "хич не им требе жокер", камо ли- опори) |
_________________ Made in [illegible]*Certified by [illegible] |
|
   |
 |
Truden
----------

Регистрирация: Aug 01, 2003
Местожителство: Johannesburg
|
Пуснато на:
16 01 2005 11:37 Заглавие: |
  |
| ssd написа: |
| Предвид твърдението, че ssd е клеветила, последната очаква това да бъде доказано с факти |
Клеветникът трябва да предстви доказателства, а не наклеветения  |
_________________ .: От всичко, което казах и не казах, най-важното е Онова, което не разбрахте :.
---
За мен, за Бог и за петте лева
_________________ |
|
   |
 |
baci

Регистрирация: Jan 13, 2005
|
Пуснато на:
16 01 2005 18:43 Заглавие: Виновен до доказване на противното |
  |
Така осъществената присъда за престъпното деяние на "еdno" спрямо сайта е изпълнена. Нещо повече тук няма апелативен съд, няма и кой да касира самото дело като акт. И все пак има съд и всеки извършил дадено деяние се връща като бумеранг и то с удвоена сила. Спомнете си деня в който беше делото по изгонването и какво стана тогава с всеки от вас присъствал на това дело като свидетел, наблюдател, прокурор и съдия. Тук виждам адвокати дето са се поуплашени, щото от такъв вид дела просто може да се излезе само с белезници /баниране май е другата дума/. Така правото да не разбираш другите не те обвързва до момента в който трябва всеки от нас да отвърне не с чуства, а с разбиране. Така породени от неразбиране мисли могат да предизвикат енергия /мисъл енергия/, която да бъде насочена, но рано или късно отражението на тази енергия се връща като бумеранг и удря приносителя с доста голяма сила. Може да не бъде ударен самият приносител, а примерно неговите близки като по този начин страданието да има по болезнен характер. Хората способни да излъчват такъв вид насочена енергия има много, така има и достатъчно добри защити срещу такъв вид енергийна интервенция. Жалкото е когато страдат невинни хора - обикновено това са близките на приносителя на енергия. По принцип всеки човек мисли и изпраща такъв вид енергия. Жалкото е когато някой започва да хитрува осъзнал своята способност да въздейства върху определени индивиди. На практика нещата не са съвсем така опростени, защото се намесват и друг вид връзки, интереси, харесване и предпочитания, който много често се бъркат и дават с определения за понятия, от които си нямат и понятие. Така изпълнен с безчуственост и без мисъл само с желание за усещане ме кара усещам нещата в думите като потенциален носител на тоя заряд енергия. Не всички хора могат да виждат този заряд, но тук определено бъка от такива мисли и просто не ми се ще дори да ги чета. Така всеки е отговорен сам за себе си и за своя мързел /невежеството/ - аз също както и другите хора правя грешки като се опитвам да ги разбера, но това разбиране носи отпечатък - хубаво е когато този отпечатък е желан и той може да ти донесе само радост. Колкото до това дали edno е бил виновен или не и дали присъдата е справедлива мисля по горе се изразих правилно - всеки да очаква бумеранга, ако междувременно не е пристигнал вече. Желая да бъдете безчуствени и итворени до момента на разбирането. След това всеки ще разбере дали си заслужава да сподели радостта или болката от това разбиране. Нека Слънцето да свети по пътя ви за разбирането  |
|
|
 |
 |
Ananda

Регистрирация: Jan 10, 2005
|
Пуснато на:
17 01 2005 11:43 Заглавие: Re: Виновен до доказване на противното |
  |
| baci написа: |
Така осъществената присъда за престъпното деяние на "еdno" спрямо сайта е изпълнена. Нещо повече тук няма апелативен съд, няма и кой да касира самото дело като акт. И все пак има съд и всеки извършил дадено деяние се връща като бумеранг и то с удвоена сила. Спомнете си деня в който беше делото по изгонването и какво стана тогава с всеки от вас присъствал на това дело като свидетел, наблюдател, прокурор и съдия. Тук виждам адвокати дето са се поуплашени, щото от такъв вид дела просто може да се излезе само с белезници /баниране май е другата дума/. Така правото да не разбираш другите не те обвързва до момента в който трябва всеки от нас да отвърне не с чуства, а с разбиране. Така породени от неразбиране мисли могат да предизвикат енергия /мисъл енергия/, която да бъде насочена, но рано или късно отражението на тази енергия се връща като бумеранг и удря приносителя с доста голяма сила. Може да не бъде ударен самият приносител, а примерно неговите близки като по този начин страданието да има по болезнен характер. Хората способни да излъчват такъв вид насочена енергия има много, така има и достатъчно добри защити срещу такъв вид енергийна интервенция. Жалкото е когато страдат невинни хора - обикновено това са близките на приносителя на енергия. По принцип всеки човек мисли и изпраща такъв вид енергия. Жалкото е когато някой започва да хитрува осъзнал своята способност да въздейства върху определени индивиди. На практика нещата не са съвсем така опростени, защото се намесват и друг вид връзки, интереси, харесване и предпочитания, който много често се бъркат и дават с определения за понятия, от които си нямат и понятие. Така изпълнен с безчуственост и без мисъл само с желание за усещане ме кара усещам нещата в думите като потенциален носител на тоя заряд енергия. Не всички хора могат да виждат този заряд, но тук определено бъка от такива мисли и просто не ми се ще дори да ги чета. Така всеки е отговорен сам за себе си и за своя мързел /невежеството/ - аз също както и другите хора правя грешки като се опитвам да ги разбера, но това разбиране носи отпечатък - хубаво е когато този отпечатък е желан и той може да ти донесе само радост. Колкото до това дали edno е бил виновен или не и дали присъдата е справедлива мисля по горе се изразих правилно - всеки да очаква бумеранга, ако междувременно не е пристигнал вече. Желая да бъдете безчуствени и итворени до момента на разбирането. След това всеки ще разбере дали си заслужава да сподели радостта или болката от това разбиране. Нека Слънцето да свети по пътя ви за разбирането  |
Или щото не съм ЧОВЕК или щото тъй таковуууу - не разбрах БАЦИ - кой ще поеме вълната???? |
_________________ Ot ogunia na zemnite nedra rodena...vuv sianka na diva gora sa sledite ot moite stupki..samo tigura v no6tta me poznava... |
|
 |
 |
ssd
Регистрирация: Oct 04, 2004
|
Пуснато на:
22 01 2005 11:32 Заглавие: Re: Виновен до доказване на противното |
  |
[quote="Ananda"]
| baci написа: |
| кой ще поеме вълната???? |
"... но аз все така усещам спокойствието на победителя.
Не разполагаме с никакъв език, за да оправдаем нашето чувство за победа...но се чувстваме отговорни.
Никой не може да се чувства едновременно отговорен и безнадежден.
Поражение, победа...- аз не умея да си служа с тези формули:
има победи, които въодушевяват... и други- които израждат;
поражения, които убиват... и други- които пробуждат-
не в различните състояния е изразен живота, а в движенията....
Не зная къде ще се изрази или ще действа Ходше, но това няма значение-
той ще разпространи своята спокойна вяра около себе си.
Вече виждам по-ясно принципа на победите:
онзи, който си осигурява служба в построена катедрала, е вече победен;
онзи, който носи в сърцето си една катедрала, която ще построи, е вече победител.
Победата е плод на любовта- само любовта открива образа, който тя ще извае;
единствена любовта води към него; умът има цена, само когато служи на любовта.
Скулпторът е натежал от бремето на своята творба- няма знаечние, че още не знае как ще я извае.
Ако скулпторът е само наука и ум, ръцете му не ще бъдат гениални.
Какво трябва да се прави?- това или обратното?...или нещо друго?-
за бъдещето няма детерминизъм......
Какво трябва да сториш, та цялата гора да хвръкне?-
трябва да бъдеш пожар.
...Щом морето се втурва, то все ще намери откъде да мине.
Сигурен съм в спасението- разбирам по-добре картината, която измислих за огъня и слепеца:
ако слепецът ОТИВА КЪМ огъня, то е защото у него се е родила нуждата от огън- сега вече огънят ще го води;
ако слепецът ТЪРСИ огъня, то значи, че вече го е намерил.
Чувстваме вече нашата общност.
Наистина, ще трябва да я изразим, за да се свържем с нея- това е усилие на съзнанието и на речта.
Но –за да не загубим нищо от същността й- ще трябва да бъдем глухи към временната логика, шантажите и полемиките.
И преди всичко сме длъжни да не отричаме нищо от онова, което сме.
Така аз няма да се откажа да нося отговорност за едно поражение, което често ще ме унижава
(поражението разделя, разрушава онова, което е създадено- тук има смъртна заплаха...
от тия процеси без съдия няма никаква полза- всички бяхме победни)
За пръв път разбирам една от тайните на вярата- да носиш греховете на хората.
Кой може да види в това една доктрина на слабия?- водач е оня, който приема всичко върху себе си...
Разбирам смисъла на смирението- то не е обезценяване на себе си- то е истинският принцип на действието:
ако (в желанието си да се оправдая) обяснявам бедите си с фаталността, аз всъщност й се подчинявам;
но ако поема върху себе си грешката,
искам да ми се признае властта ми на човек- да мога да действам върху онова, от което изхождам... "
/Ekzuperi- "Vol de nuit"/ |
_________________ Made in [illegible]*Certified by [illegible] |
|
   |
 |
|
|
|
Следващата тема
Предишната тема
Можете да пускате нови теми Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|