Затвори Премести
Truden Web Site: Forums

Truden Web Site :: Преглед на тема - Нов "РАНГ" в Трудния Сайт
Въпроси/Отговори  •  Търсене  •  Профил  •  Лични Съобщения

СписанияСписания

Нов "РАНГ" в Трудния Сайт Следващата тема
Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор Truden Web Site Форуми » Миш-Маш
Автор Съобщение
Truden
----------
----------

Регистрирация: Aug 01, 2003
Местожителство: Johannesburg

МнениеПуснато на: 15 01 2005 18:07
 Заглавие: Нов "РАНГ" в Трудния Сайт
Отговорете с цитатВърнете се в началото

Бях обявил, че ще бъде спрян достъпът на всеки клеветник до Трудния Сайт.

За сега достъпът не ssd не е прекратен, въпреки клеветата срещу мене. Нейният съпруг Albedo_Rubedo използва същият компютър.

Въпреки клеветата на нящу, че съм му УЧИТЕЛ, достъпът му не беше отнет, а само изтрих постингът му.
Понеже клеветата е повторена на ново, бях принуден да създам нов потребителски "РАНГ" - "несъгласен с Труден" , което явно разграничава потребителят от моето знание. (Ранговете се виждат под потребителското име във Форумите)
Рангът бе даден на Albedo_Rubedo, ssd, Ananda и нящу, които изразяват явно несъгласие с мене.

Ако някой потребител сметне, че трябва явно да се разграничи от моето разбиране, може да поиска, този ранг да му бъде прикачен към псевдонима.

Регистрирация: Jan 10, 2005

МнениеПуснато на: 15 01 2005 19:56
 Заглавие: Re: Нов "РАНГ" в Трудния Сайт

Много е хубаво това - подценяването на ХОрата които четат или не четат постовете на подобни индивиди кат мен... Та то е ясно че не сме съгласни, очевидно е- а етикета НЕСЪГЛАСЕН не знам какво общо би могъл да има с понятието клевета??? Какво клеветническо са казали изброените лица? Да дефинираме клевета - това е обвинение че определено лице е извършил нещо, което не е извършило - нищо повече не се вмества в това понятие... Ако тука се спори за принципи, религии, истини и неистини и тем подобни човешки неща - демек кой прав кой крив клевета ли е да преставиш аргументи за това, че евентуално тезата на опонента не е вярна - аз на това му викам честен СПОР - представянето на аргументите де... Както и да е - поняякога по време на дискусия НЕПозволените аргументи се използват - като например АРГУМЕНТА на силата - той е забранен в правилата на доказателството - така възпитаваме децата си - в учебника за 9ти клас по логика го пише - и той е обявен за нелогичен...и от по-човешка позиция - опасен.
Много съм несъгласна шъ знайш

----------
----------

МнениеПуснато на: 15 01 2005 20:15
 Заглавие:

Ananda написа:
Какво клеветническо са казали изброените лица?

Не съм казал, че изброените лица са казали нещо клеветническо, а че изразяват явно несъгласие.
Цитат:
Рангът бе даден на Albedo_Rubedo, ssd, Ananda и нящу, които изразяват явно несъгласие с мене.

Клеветата бе спомената във връзка с нящу
Цитат:
Въпреки клеветата на нящу, че съм му УЧИТЕЛ, достъпът му не беше отнет, а само изтрих постингът му.

Не мисля, че това е СИЛОВО действие от моя страна, а просто разграничаване, и даване на възможност на желаещите да се разграничат, и обособят в група несъгласна с Труден.

Някои искаха ДЕМОКРАЦИЯ...
Мисля че това е едно демократично право.
Ползвайте се от него

Регистрирация: May 24, 2004
Местожителство: някаде из тъмното

МнениеПуснато на: 15 01 2005 20:18
 Заглавие:

Не се сърди на Труден, Ананда. Хората не са етикети. Нито са Еднакви. Това под никовете ни не е нищо пове4е от Разли4ното мнение на Труден за нас. И след като иска да се показва Разли4ен от нас, нека да уважим неговата Разли4ност. Нека всеки, който уважава Разли4ността на Труден, за да уважи неговото право да БЪДЕ РАЗЛИЧЕН - да приеме и уведомява, 4е желае това етикет4е към ника си (КОЕТО НЕ ОЗНА4АВА, 4Е ГО ПРИЕМА КЪМ СЕБЕ СИ), така ще покажем, 4е нямаме НИЩО ПРОТИВ НЕГОВАТА РАЗЛИ4НОСТ.
Аз оба4е като израз на НЯЩУВАТА СИ РАЗЛИ4НОСТ СПРЯМО ТРУДЕН, ще си променя подписа. При мен ще пи666е:
"АЗ НЕ МРАЗЯ ТРУДЕН"
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение  
Truden
----------
----------

МнениеПуснато на: 15 01 2005 20:27
 Заглавие:

Несъгласието не значи омраза, нящу

Този в когото видях омраза и злоба, вече няма достъп до сайта.
Не съм видял в тебе такова нещо, иначе нямаше да можеш да напишеш този свой постинг

МнениеПуснато на: 15 01 2005 20:30
 Заглавие:

Не съм казвал, 4е несъгласието зна4и омраза, труден. Само казвам, 4е не те Мразя в знак на НЯЩУВАТА СИ РАЗЛИ4НОСТ. Не ми се сърди666, нали?
nq666tu

МнениеПуснато на: 15 01 2005 20:32
 Заглавие:

НЕ ТЕ МРАЗЯ, ТРУДЕН.
КОЕТО ЩЕ РЕ4Е
Truden
----------
----------

МнениеПуснато на: 15 01 2005 21:58
 Заглавие:

Когато пишеш по-кратко, имаш шанс да те прочета, нящу
Радвам се, че този път беше наистина кратък.
Радвам се за тебе

Регистрирация: Dec 13, 2004
Местожителство: София

МнениеПуснато на: 16 01 2005 05:08
 Заглавие: И аз се радвам:)))))))))

Здравей миличък нящу,

много се радвам за теб,защото както знаеш омразата е за глупците.Ти не си глупец,никога не си бил и никога няма да бъдеш...Ти искаш да си РАЗЛИЧЕН и явно успявашНо наистина мнооооого се зарадвах,когато прочетох какво си написал и реших да споделя радоста си,за да разбереш,че не грешиш,а си по правилния път.

Цункам теее))))
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Списание ICQ Номер
Faber

Регистрирация: Sep 28, 2004

МнениеПуснато на: 16 01 2005 05:27
 Заглавие:

Баси...искам да видя бой, банове и прочие
\\\/// alll
ssd

Регистрирация: Oct 04, 2004

МнениеПуснато на: 16 01 2005 14:47
 Заглавие: И аз- ИЗЯВЛЕНИЕ

Truden написа:
Не мисля, че това е СИЛОВО действие от моя страна, а просто разграничаване, и даване на възможност на желаещите да се разграничат, и обособят в група несъгласна с Труден.

С цялото си уважение към признанието,
както и с цялото ми уважение към колегите "несъгласни",
категорично се дистанцирам от това да бъда обособявана или да се обособявам в група

Упражнявам правото си на свободен избор,
декларирайки една различност сред многото различности,
сведени под общия знаменател "несъгласни"
(без да оспорвам знаменателя!- и той е нечие право на избор и аз го приемам)-
под колкото и "черти" да ме сложат, каквито и цифрови/текстови стойности да ми придават,
аз си оставам свободна да бъда навсякъде- под,над,встрани от чертата,
аз си оставам със собствена смислова стойност...
(мисля си, това важи и за останалите "различности", но ангажирам само себе си с това си мнание)

Който може да чете, ще я прочете
(стойността, смисловата, моята- не-груповата) в подписа ми- дори да не знае английски

МнениеПуснато на: 31 01 2005 14:49
 Заглавие: Re: И аз се радвам:)))))))))

Mlekarkata написа:
Здравей миличък нящу,

много се радвам за теб,защото както знаеш омразата е за глупците.Ти не си глупец,никога не си бил и никога няма да бъдеш...Ти искаш да си РАЗЛИЧЕН и явно успявашНо наистина мнооооого се зарадвах,когато прочетох какво си написал и реших да споделя радоста си,за да разбереш,че не грешиш,а си по правилния път.

Цункам теее))))

Аз винаги съм на правилния път, не съм си и помислял да се откъсвам нито за миг от него!

amor facit quod ipsas res quae amantur, amanti aliquo modo uniantur et amor est magis cognitivus quam cognitio (любовта прави така, че самите неща, които се оби4ат, по някакъв на4ин се обединяват за оби4ащия и любовта е по-скоро познавателна, отколкото познание)
Покажи мнения от преди:      
Създайте нова темаНапишете отговор Truden Web Site Форуми » Миш-Маш

Идете на:   

Следващата тема
Предишната тема
Можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети