Truden Web Site: Forums

Truden Web Site :: Преглед на тема - Ихааа
Въпроси/Отговори  •  Търсене  •  Профил  •  Лични Съобщения

СписанияСписания

Ихааа Следващата тема
Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор Truden Web Site Форуми » Проза
Автор Съобщение
ВоленПолет

Регистрирация: Aug 31, 2007

МнениеПуснато на: 31 08 2007 21:29
 Заглавие: Ихааа
Отговорете с цитатВърнете се в началото

На къде? Защо? Кога? Как така? Да. Сега. После. Там. С тях. По- после. Другаде. Без тях. Сам. Колко. Толкова. Е, й? Не. Да. Сега. Я! Вече минах от тук. Натам. В колко? Тогава. Ясно. Вървя. Към всичките тези думи вървя. Толкова малко значат, а тъй ясно грачът. Подхванал съм римата и... Римосвам. Така е по- весело в тая безвеселост. Пак ли ще ми се налага да раззеленявам улиците в усмивки. Сутрин ги броя усмивките по лицата на хората. Усмихват се само децата. Защото не знаят, че знаят. Въображаема разходка в утрото на намусения свят. Ей, откачалки, откачете се мама му стара! Глупава намусеност. Защо? Защото!? Да де. Я стига. Ихааа. Откачополудявам. Откачам и полудявам. Защо? Защото!

Първослов: И ако някой, някога медитира да знаете, че той умира. За чистата благозвучност. Умира...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение  
Truden
----------
----------

Регистрирация: Aug 01, 2003
Местожителство: Johannesburg

МнениеПуснато на: 01 09 2007 00:02
 Заглавие:

Целувка (Kiss)

Най-ми хареса "Ей, откачалки, откачете се мама му стара!"
Много хубаво!

Потребител

Регистрирация: Mar 26, 2007

МнениеПуснато на: 23 10 2007 00:51
 Заглавие: Re: Ихааа

Натам. Защото. Тогава.Така. Не. Сега. После. Тук. С тях и без тях.Никога. Тук и сега. Сам. Самосвал.Колкото. Толкова. Ей, провал! Да.Не. Тогава. Яааа...!(?)

Започвам от тук.Натам.В еди колко си (майка му стара, не е важно да знам!)Сега.Не разбирам.Мълча.Всички тези думи срещу мен стърчат.Жлъч храчат, но нищо не значат.

Закършил съм римата и... Рендосвам. Така е по- весело в тая безвеселост. "Пак ли ще ми се налага да раззеленявам улиците в усмивки?"
-Не, рисувай лицата с меки огнени багри! ,... да погледнем зад кулоарите:По тротоара есенен
тракат кестени -
кръгли, ласкави,
топлокафеви целувки.
Парят.
Толкова нацелувани, карамелени тротоари.

Една целувка ме удари

Вечер заспивам с възглавница от усмивки напълнена.Усмихваш се ти... Защото знаеш,че не ме знаеш. Реална разходка по късна доба в един мелодичен свят. Не се закачай за първата нота, много те моля!

Лекокрило и песенно, весело. Защото? ...Защото!? Да, ама не. Не спирай! Ахааа. ...Подлудявам, закачам те Защото! Защото...

Първослов: И ако някой, някога умира да знаете, че той медитира. За чистата благозвучност. Медитира...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Списание 
Покажи мнения от преди:      
Създайте нова темаНапишете отговор Truden Web Site Форуми » Проза

Идете на:   

Следващата тема
Предишната тема
Можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети