Затвори Премести
Truden Web Site: Forums

Truden Web Site :: Преглед на тема - За Окултния спам...
Въпроси/Отговори  •  Търсене  •  Профил  •  Лични Съобщения

СписанияСписания

За Окултния спам... Следващата тема
Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор Truden Web Site Форуми » Окултизъм
Автор Съобщение
Truden
----------
----------

Регистрирация: Aug 01, 2003
Местожителство: Johannesburg

МнениеПуснато на: 25 04 2005 20:21
 Заглавие: За Окултния спам...
Отговорете с цитатВърнете се в началото

Спам е новичката Интернетска дума, която ни кара да отваряме електронните си пощи със свито сърце...
Спам е да те залеят с нещо, което в 99% от съдържанието си не те интересува, но което в 100% от случаите цели да се облагодетелства от тебе.

Има ли Окултен спам в наши дни?
Или казано по-общо - има ли духовен спам?

Пътниците поели по Пътя на Духа стават все повече, и много естествено е да се увеличи и броят на предлагащите ДУХОВНА храна.

Книжарниците започнаха да се пълнят с духовна, окултна, спиритуална и всевъзможна подобна литература, претендираща за Духовност и Истинност.

Интернета се напълни със сайтове и форуми с всевъзможните варианти на темата "Духовност", кой от кой по-пълни с литература, предлагащи помощ "добряци" и духовно извисени личности.

Truden Web Site винаги се е стремял да бъде безпристрастен и толерантен към подобни Интернет Сайтове и техните собственици и web майстори.

В секцията Web Връзки на нашия сайт има връзки към почти всички стойностни Български Интернет Сайтове.
Създаде се TrudenTop, наречен "класация", но замислен като място където да се съберат всички радетели за Доброто, Любовта, Грижата за Децата, Науката, Културата и Изкуството.

Правим каквото можем...

Какво правят другите?

На 22 април Администрацията на Truden Web Site бе заляна с 28 (двадесет и осем) новини с един и същи груб и гнусен текст.

Както вече споменах в Административни Новини, злосторникът е известен, макар и да е действал като АНОНИМЕН.
Обещах да не изнасям името му, зачитайки правото на анонимност на нашите потребители, и написах лично писмо, за да изясня за себе си причините за подобно деяние.

В отговора на писмото многозначително ми бе намекнато да не разнасям името му, за да не бъда залят с още спам.

Злосторникът е МНОГО известен всред Българските ИНТЕРНЕТ ОКУЛТИСТИ, под псевдонима Врана, собственик и web майстор на occultism.tk

Изнасям името му като отговор на неговата заплаха за спам.
Все пак, нали съм Труден... лесно не се плаша

Преди да напиша това се замислих, дали само заради заплахата трябва да е известно деянието на ОКУЛТИСТА Врана.
Не.
Такива мижитурки трябва да са известни на всички.
Такива като Врана, прикрили се зад ОКУЛТНИЯ си сайт, предлагат на хората ЗНАНИЕ и покана за ПОДКРЕПА.

Внимавайте къде търсите знание и подкрепа, Приятели.

Когато поставих връзка към spiralata.net госпожата/цата собственичка на сайта се обиди, че съм предупредил за наличието на лоша литература в нейната библиотека.
Това е и причината Truden Web Site да няма място между приятелите на spiralata.
По-късно бе причина да се премахне от библиотеката й преведеното от мене Евангелие на Тома и на негово място да се постави една книга, която доказва, че думите от това евангелие не са на Исус.
Много ДУХОВНА стъпка на един ДУХОВЕН интернет сайт.

Напълно осъзнавам, че споменаването на подобни сайтове им прави реклама и носи посетители, но ВНИМАВАЙТЕ какво вземате от там.
Знайте, че Добрата Душа на човека не е в ДОБРИТЕ му думи.
Тя е в Добрите му Дела.

Мнозина още ще се появят на нашата нива, не за оране а за развяване на байраци.

Много книжки още ще се изпишат и продадат, в които ПРОСВЕТЛЕНИ смотаняци вместо да споделят себе си, ще споделят, че Лазарев или някой друг не бил Окултист.

В много библиотеки, наред с ценното ще намирате негативно, антисемитско и расистко настройващи материали.
Много още спам ще получавате в електронните си пощи и Web Site секции, но и много ще намерите, което да ви подкрепи.

Бъдете като ситото: това което е по-голямо и по-твърдо не е добро за хляба.
Пресейте малкото и мекото, и не бъдете по-големи от хляба с който се храните.

----------
----------

МнениеПуснато на: 26 04 2005 02:19
 Заглавие: Отговорът на Врана

Отговорът на Врана на тази тема пристигна в моята поща.
Пускам го в темата без коментар, и приключвам с този смотаняк, наричащ себе си ОКУЛТИСТ.

Цитат:
Братчето ми, ще ти кажа само няколко реда, после няма да се занимавам с нехранимайковци
(това иде от не храни майка)

Първо, незнам кое ти е трудно, но май е разбирането ти на нещата.
Трябва да си много задръстен ментално и интелектуално, за да помислиш писмото ми за заплаха за "спам".
АКо искам да те спамя, ти няма да видиш бял ден. Не говоря само за Интернет. Но аз нямам капка желание. Казах ти, че ти тествах бъгавия PHP Nuke. Не е моя вината, че енджина ти е вмирисан.
(Виж в Гугъл какво значи това)

Второ, десетки като теб са ме писали, това само ме радва и продължава да ме радва.
Малкото от тези, които са се осмилявали да ми кажат нарицателните от сорта на "мижетурки" в очите, не са пожелали втори път да го сторят.

Трето, осъзнвам че навлизаш в критическата възраст и че искаш преди да направиш една равносметка на живота си искаш да накараш хората около теб да те почувстват добър и извисен. Надявам се, че ще успееш да се убедиш в това в нощтните будувания и съмнения.. Но, голямото но. Мога да те осъдя, мога да пусна връзки такива, че да ближеш подметката ми докато умреш САМО заради това, че си писал някъде някакво нещичко, дори да не си споменал подробности. Казвам ти... всичко може

Четвърто, щом момиче каза, че розичката ти на иконката ти е гейска.... (а жените си падат по гейските неща)... направо ме побиват тръпки, замисляйки се за твоята мъжественост и за живота ти. (тук включвам дори хленчещото оплакване в форумчето ти)

Това е! Не ми губи времето, за което ми плащат да върша полезни неща, а не да чета писма на състарени хомо-трудни-нехранимайковци.

След около 30 секунди пощата ти ще е блокирана и не се опитвай да ми пишеш. Писмата ти няма да бъдат прочетени.

И за финал нищо не ти желая.
Поредния неудачник....
Без капка уважение, всеизвестния BPAHA
--

То няма и какво да се коментира...

Регистрирация: Jun 21, 2005
Местожителство: IN MY ChAoS

МнениеПуснато на: 21 06 2005 16:47
 Заглавие:

Хахаха....това е прекалено!Наистина добре сте направили господине,че сте го пуснали тук.Смятам,че тези,които го прочетат могат да си извадят някои поуки...Аз от давна съм преценила на кого да вярвам и на кого не.За жалост има много хора,които навлизайки в тази област не знаят точно кое е вярно и кое не е;кое е измислено и кое е реално.
Поздрави!

Регистрирация: Jan 05, 2006
Местожителство: София, Варна

МнениеПуснато на: 16 01 2006 13:11
 Заглавие: за този Вранчо Гарвановски

Вранчо явно наистина си е гарга - при това от черничките - да е жив и здрав. Кой каквото прави, на себе си го прави! Всяка мисъл, чувство, действие ни се връща. Ако е злонамерено и достигне целта си, и нарани някого, ни се връща по-късно, но с лихвите. Не го познавам - може да е свестен човек - но колко учудващо много злоба и себичност има в писмото му. Все пак - кой е съвършен - най-малкото аз - така че не го съдя! Между другото - и труден не си поплюва с даването на оценки ...
Може би трябва да бъдем по-толерантни и да отвръщаме на атаките само с радост. А ако имаме спокойствие, което ни дава енергиен щит, тогава атаките срещу нас автоматично ще се връщат към подателят им!
Бъдете Здрави!

Регистрирация: Sep 22, 2005
Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: 16 01 2006 13:51
 Заглавие: мое мнение

АКо искам да те спамя, ти няма да видиш бял ден-ВРАНА

С ВРАНА се запознах виртуално когато още правеше сайта:
www.witch.hit.bg Добро момче е по принцип.Няма да изнасям факти как се казва и къде живее.Като има проблеми достъчно сте големи сами да се справите.
Сега незнам защо е така озлобен,мога лично да го питам.Истината не може да се крие.

За горното твърдение на ВРАНА,нормално е за хората които могат да влияет от разстояние.Трябва само снимка и да ти се виждат добре очите на снимката.Може да се убиват хора така,скъсява се земния живот на хората,много лошотии могат да се правят.Доста хора в България го правят.Ако не знаете 10000 лв е мин. за смърт.Няма затвор,я инфаркт,я катастрофа,я нещо друго.Злобата в момента е голяма.Да не се чудите после защо ще има наводнения,бедствия и земетресения.Всеки сам да прецени.Ами за това се плаща разбира се,както се казва до 9-то коляно и обикновенно се връща на най-милото,децата ни.Всеки сам си избира пътя.
Дявола не спи,а какво е дявол едва ли може да си го поберем в мислите.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение  ICQ Номер
orlinji

Регистрирация: Jan 05, 2006
Местожителство: София, Варна

МнениеПуснато на: 16 01 2006 19:34
 Заглавие: Спам - енергетичен и цифров :)

Психичната сила е неутрална. Тъй като животното в нас е твърде необуздано, а Истинският Човек слабичък, много лесно можем да се поддадем на изкушението да навредим. Безкрайно по-лесно е. Някак си ни идва отвътре. Обаче винаги се връща, както казвате по-горе. И да успее безумеца в злодеянието си - още по-тежко му се връща! Какви умения и колко търпение и Любов са потребни за да създаде човек нещо красиво и стойностно(произвед. на изкуството-картина, статуя)!!! От друга страна, колко елементарно е да бъде разрушено. Аналогично стоят нещата и в псих. сфера - също има духовни вандали и невежи примитиви, които си мислят че са големи окултисти, а всъщност служат единствено на невежеството в себе си, без да познават дори основите на истинският, Космически Езотеризъм. Не визирам никого конкретно, говоря принципно. Спам има във всички сфери на човешката дейност. ! За Враната - сигурно е точно момче - всеки има лоши моменти и говори или пише неща, за които после съжалява. Светли дни!!!

Регистрирация: Feb 19, 2006

МнениеПуснато на: 19 02 2006 19:32
 Заглавие: Re: За Окултния спам...

"....антисемитско и расистко настройващи материали." Truden

Труден, да разбирам ли това, като признание, че семитите са олицетворение на злото?..

Ти знаеш ли, че Христянската троица е взаимсватана от ВЕДАическата(която уж била "поли"-божествена, едва ли не с богове без йерархия и ред??).
Та Вишну, Върховния за материалния свят, е репрезентатор на много неща, едно от което е "V"(U), 7, както и ВЕДАическия санскрит, най-древния език, койот човечеството дори не познава изцяло, но във ВЕДА се говори, че това езика на полу-боговете(дева-ити), които не е необходимо да са живели и живеят сега на нашата сгушена планета 'Земя'(Бхуми).
Та от ведаическия санскрит проилзизат
1)Арйански езици(или още Индо-Европейски), но най-основната грешка като стане дума за индийци е, че се асоциират с днешните дравиди, които живеят на територията на Индия и околностите и. Фундаментална грешка! Истинските 'индийци' са евреопейците или още кавказка раса. Защо? -Това са т.нар. потомци на Брахма, дясната ръка на Вишну, единсвен 'бял' в троицата, едиснвен на който му расте брада(старее). Брахма резонира на A, B и 4.
2)Дравидо-семитски езици. най-известното дърово е т.нар. арабски езици, а в Индия- ТАМИЛ. Дравидосемитските езици са другото разклонение на ВЕДАическия санскрит. Това са езиците на Шива, от ляво на Вишну, реперзентатор на лунните религии, на демоните в МИРажът си(Долния Астрал, в който сме сега в момента). Шива се обожава днес от исляма и иудаизма, като 'официални религии'. Но иудаизъмът е много сложна схема от демонизъм, датираш ОТ ПРА-ВЕДИЧЕСКИ времена, засягащ култа към Рудра и кали, после като се премине през тантра(която отрича ВЕДА), та се стигне до персийски зороастризъм, който сам по себе си е също демонизъм, таий като самите персийски жреци-маги, са магьосници във висш аспект-илиузионисти. Тяхната цел е материалното битие, НЕ ДУХОВНОТО, използвайки паднали духове, които се наслаждават на материялния свят от НЕВЕЖЕСТВО.
Шива резонира на S,M, както и на 3, както и на 5 и 8 в положителен и 6 и 9-в отрицателен аспект.

Това СПАМ ли е?..
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение  
Truden
----------
----------

МнениеПуснато на: 19 02 2006 19:43
 Заглавие: Re: За Окултния спам...

Да, това е спам.

Ти просто влизаш в една тема, казваш че да се плюе срещу евреите е добро, защото... и обръщаш на не знам къде си, за да покажеш, че нещо си прочел.

Това е спам, момчето ми

Регистрирация: Aug 08, 2007

МнениеПуснато на: 09 11 2007 01:41
 Заглавие: За окултния спам

Не съм влизала в този сайт.Не зная колко е добро "момчето",но етиката в отношенията е необходима.А тук прочетох най-некоректно защитаване на това, в което вярва.Не мисля,че това е начина да убедиш някого в правотата си.И той използва нападението като защита.Ако ви познаваше...

Покажи мнения от преди:      
Създайте нова темаНапишете отговор Truden Web Site Форуми » Окултизъм

Идете на:   

Следващата тема
Предишната тема
Можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети