Затвори Премести
Truden Web Site: Forums

Truden Web Site :: Преглед на тема - Кому е нужна хомосексуалността?
Въпроси/Отговори  •  Профил  •  Лични Съобщения  •  ТЪРСЕНЕ

 Кому е нужна хомосексуалността? Следващата тема
Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор Truden Web Site Форуми » Ние, Българите
Автор Съобщение
AliyaРегистрирация: Mar 20, 2011
Мнения: 19

МнениеПуснато на: 18 04 2012 09:00
 Заглавие: Кому е нужна хомосексуалността?
Отговорете с цитатВърнете се в началото

Прави впечатление напоследък заиграването с хомосексуалността – в световен мащаб, че и у нас, да не останем по-назад.
Широко рекламиране по медии и обществени форуми, създаване на специална хомосексуална поп култура, постоянно крещене за повече и повече права за хомосексуалните (като че ли някой им ги отнема!). От телевизионния екран пърхат мъжки проститутки с изкуствени мигли и задни части, обилно поляти с лъскащо олио и обути в мрежести слипове, и то в дневно гледаемо време. И всичко това мирише на много пари, излети в долнопробни реклами и медийни изяви.
Кому е нужно всичко това!?
Сексуалната енергия на хората открай време е била обект на манипулиране и експлоатация чрез отричане и заклеймяване от църква и държавни (военни) институции в някакъв необясним заговор. Защото сексуалната енергия на човека е неговата жизнена енергия – с нея той идва на света и чрез нея се ражда. Тази енергия е огромна сила – Божи дар, създаващ живота. И е неразделна и съставна част от човешкото същество. И когато обявиш сексуалната енергия на човека за грях, непростим и изначален, ти режеш човешкото същество от корен. Като го караш да подтиска своята собствена жизнена енергия и му вменяваш несъществуваща вина – за това, че се е родил човек, с вродена сексуална енергия, корен на живота му.
През годините и хилядолетията на човешкото развитие сексуалната енергия на човека е била постоянно заклеймявана и отричана като грях от църкви и синагоги. От джамии и храмове.
Много са различията между човешките религии, както и пословичната им непримиримост и кръвожадност едни към други. Но за едно религиите са се обединили и са постигнали единодушно съгласие – заклеймяването на човешката сексуална енергия.
Защото по този начин обръщат човека срещу самия себе си. Като постоянно и методично подрязват корените на жизнената му енергия и го превръщат в уродливо малко дръвче бонзай. Вместо да го оставят да израсте силен и могъщ дъб.
Защото едно осакатено чрез осъждане и вменяване на вина за греховност човешко същество е слабо и лесна плячка в ръцете на експлоататори.
Хората с подтисната сексуална енергия стават агресивни и раздразнителни, добри войници – машини за убиване. Добри работници за експлоатиране, послушни изпълнители на чужда воля.
И точно обратното е в сила също – един реализиран и задоволен в любовта си човек, с нормален и природно естествен сексуален живот, е щастлив и доволен. Такъв човек не можеш да пратиш на фронта като пушечно месо, не можеш да подтискаш и владееш. Защото той знае силата си и е господар на собствената си сексуална жизнена енергия. Сексуалната му енергия не е блокирана вътре в него, готова всеки един миг да избухне в агресия и насилие срещу другите и срещу себе си.

Но напоследък като че ли става все по-трудно за завоалираните интереси да подрязват сексуалните корени на човешката жизнена енергия. Навлязоха явленията на сексуалната революция – освобождаване на подтиснатата и вечно осъждана човешка сексуална енергия. Хората израстнаха от детската си уязвима възраст и поискаха обратно отнетия им пълноценен живот. И правото си на свободна любов – без отричане и осъждане.
А след като не можеш вече да осъждаш и отричаш човешката сексуална енергия с цел отслабване на човешкото същество, защо да не опиташ друга тактика – тази на отклоняването на човешката сексуална енергия от нейната естественост и пренасочването й в безопасната и ялова посока на хомосексуалността!?
Ето защо поредната примамка трябваше да бъде хвърлена на хората, които пожелаха да се освободят от хомота на човешките зависимости и вменени вини. Примамката на хомосексуалната любов – какво по съблазнително за низките страсти човешки от забранения плод и табу в миналото - хомосексуалната любов? И какво по заредено с множество вини и себеосъждане от хомосексуалната любов?

Много е удобно да направиш хомосексуалността еталон за подражание и пробен камък за цивилизоваността и демократичността на едно общество. Явление, което започна от Америка и се разпростря и в Европа, че и в България проявите му зачестиха. То не бяха билбордове на Азиз, то не бяха хомосексуални паради и полу - уличени политици - хомосексуалисти!
Само че не можеш да направиш един народ хомосексуален, когато този народ природно и изначално не е! Защото все още и в голямата си част е природно естествен!
Хомосексуалните са незрели и недорасли момченца и момиченца, никога не надживели пубертетната си възраст и еднополовите си приятелства. Една хетеросексуална връзка иска много повече кураж и желание, крие много повече рискове и неизвестни от хомосексуалните връзки.
Бог е създал света полярен, мъж и жена. Красотата на света е в единството на противоположностите! Така, както електрическата енергия протича межу отрицателния и положителния заряд, за да създава топлина и светлина в много човешки домове. Бог е създал хората мъже и жени! И им е дал скъп дар - този на любовта и децата, нейния венец!
Колкото и да се опитват да ни убеждават в противното чрез изсмукани от пръстите теории за раждането на хората хомосексуални по Божия воля, хомосексуалността не е естествено човешко състояние - иначе нас, хората, просто нямаше да ни има!
Не, хората не се раждат хомосексуални – те се раждат мъже и жени, а не роботчета унисекс - за масова и ширпотреба.
Да се оставяш да те убеждават от тв реклами и поп клипове, че си хомосексуален или не дай си боже, да станеш такъв, е в същността си акт на себе ненавиждане и склонност към самонараняване. И си е заболяване на психиката, което се нуждае от лекуване, а не от рекламиране и защита от правозащитни организации. Защото от самия теб кой да те защити!?
По време на едно свое пътуване до остров Лесвос виждах да се разхождат по брега хомосексуални момичета - красиви деца, дарени от Бога с красота и младост. Но направили всичко възможно и според силите им да се обезобразят - тежки кубинки, безбройно множество от пиерсинги, груба и неадекватна походка. Злоба и агресия в очите.
Бог не създава хората такива, не!
И не им създава друга ориентация и нагласа освен тази на естествената им природа и пола, с който се раждат - и всеки е дарен с това естество. И никой няма право да прави жалки опити да се отрече и да се хвърли на боклука.
За разлика от пола и неговата природна естественост и даденост, сексуалното чувство - сексуалността се оформя в човешкия ум. И поради това до голяма степен може да бъде програмирана и обуславяна от разни благодетели на човечеството – за които населението на Земята е твърде много, за да бъде манипулирано успешно. Или човекът е твърде силен и независим в своята сексуална и жизнена енергия, поради което става опасен за властимеющите. И е необходимо да бъде отклонен от себе си и своята естественост, криеща неимоверна сила.
Така се стига до многобройните програми за внушения и обуславяне на човешкия био-компютър ума. На който се втълпява, че човек се ражда хомосексуален, и да си хомосексуален те прави своего рода елитарен, и то отваря врати – в политиката, в шоу-бизнеса.
Обърканият и лесно внушаем човешки ум създава хомосексуализма. И сексуалните перверзии, И порнографията. И психичните заболявания - умът, забравил за своето естество, за истинския си господар - човешкото същество. Само умът може да забрави кой си всъщност, че дори и пола ти, че и сърцето ти. И да ти подложи динената кора на себеотричането, склонноста към неприемане на себе си и своето естество.
Не е случайно, че хомосексуалните са с най-голям брой заболели от СПИН. Защото те са с най-суицидно, самоубийствено поведение и нагласи.
Не можеш непрекъснато да се криеш от природата си, да бягаш от естествеността си и това да остане безнаказано.
Бог е дал живот на всички, но и свободата всеки да се разпорежда със своя живот – за добро или за зло, за лъжа или за истина. И стова е увеличил личната ни отговорност.

Само живот в осъзнатост и естественост е достоен да бъде наречен Човешки живот!

_________________
"Завръщане към себе си" - aliya.blog.bg
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение 
belikaРегистрирация: Apr 15, 2012
Мнения: 10

МнениеПуснато на: 18 04 2012 10:02
 Заглавие:
Отговорете с цитатВърнете се в началото

От Америка, казвате идело всичко?

А за Древна Гърция, Древен Рим, Месопотамия и т.н. и хомосексуалността по тяхно време, какво ще кажете?

Или и там Хамериканците са им били промили мозъците?

Познавате ли въобще от близо хомосексуални хора?

Лесно е да съдиш. Иска се отворено съзнание да успееш да разбереш. Или да имаш желание да опиташ поне.

По-готино ви звучи да се живее в лъжа и на скрито-покрито - както са правели хомосексуалните при Хитлер, Комунизма и т.н.? Женели са се, че и деца са правели. А в тъмните нощи и дългите ваканции са си ходели на тайно на хомосексуални изживявания и компании. И после пак - ни лук яли, ни лук мирисали?

Като дете, още през края на Комунизма, за първи път попаднах на Къмпинг Арапя. Там, измежду всичките други хора, имаше една тумба интелигентни мъже на средна възраст.

Имаше и доста сингъл младежи и девойки, и вечер ставаха големи купони - млади, стари, деца, и т.н., пиене, ядене, песни, танци.

Зачудих се пред мойте хора защо тези мъже, макар и не в първа младост не задяват никои от девойките и жените, както правеха всички останали, дори женените мъже, които бяха там с жените и децата си.

И ми отговориха - тези мъже бяха там по двойки, така ходели всяко лято за по седмица, две. Иначе си живеели в собствените градове, всеки със жена и деца, с работа, кариера и добро име в обществото.

Готино - и хич не по хамерикански, нали?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение 
AliyaРегистрирация: Mar 20, 2011
Мнения: 19

МнениеПуснато на: 18 04 2012 11:14
 Заглавие:
Отговорете с цитатВърнете се в началото

belika написа:
От Америка, казвате идело всичко?
А за Древна Гърция, Древен Рим, Месопотамия и т.н. и хомосексуалността по тяхно време, какво ще кажете?
Или и там Хамериканците са им били промили мозъците?


За "Америка и Хамериканци" говориш само ти!
А перверзиите на човешкия ум са толкова стари, колкото поне Содом и Гомор!

Цитат:
И ми отговориха - тези мъже бяха там по двойки, така ходели всяко лято за по седмица, две. Иначе си живеели в собствените градове, всеки със жена и деца, с работа, кариера и добро име в обществото


Чудесният пример, който си дала, показва единствено колко струва "доброто име" на обществото!

_________________
"Завръщане към себе си" - aliya.blog.bg
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение 
Покажи мнения от преди:      
Създайте нова темаНапишете отговор Truden Web Site Форуми » Ние, Българите


 Идете на:   Следващата тема
Предишната тема
Можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by © phpBB :: FI Theme :: Часовете са според зоната GMT + 2 Часа