Затвори Премести
Truden Web Site: Forums

Truden Web Site :: Преглед на тема - Интернет фалшификации
Въпроси/Отговори  •  Профил  •  Лични Съобщения  •  ТЪРСЕНЕ

 Интернет фалшификации Следващата тема
Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор Truden Web Site Форуми » Психология
Автор Съобщение
pakodeluciaРегистрирация: Jan 04, 2006
Мнения: 31
Местожителство: София

МнениеПуснато на: 27 06 2006 10:31
 Заглавие: Интернет фалшификации
Отговорете с цитатВърнете се в началото

Интернет фалшификации.

Здравейте на всички любители на интернета. С радост мога да ви представя изследванията си в областта на човешките взаимоотношения практикувани из така нареченото от нас място „виртуалната зона”. Думата „виртуална” е спомената много коректно. Всеки човек има своя индивидуалност и личност. Защо на човек му е нужно да изгради виртуална личност, чрез която да се представя пред обектите? Това е въпрос, който психологията разглежда от векове и аз не смятам да повтарям вече установените канони. Но бих искал да ви опиша наблюденията си относно хората които общуват в интернет, тъй като смятам за важно всеки да е наясно с реалността.
Виртуалната зона, е място където се срещат виртуални личности. Това е малък и разбира се на всички ясен детайл. Аз искам точно на него да наблегна с моите разсъждения, понеже смятам, че поради простотата си е подминаван. Нека разгледаме ситуацията. Дадено лице се представя за конкретна личност. Посредством интернета той може да представи себе си за какъвто иска: цар, принц, интелектуалец, всезнайко, света Богородица, великата майка и т.н. Всички вие знаете това много добре, но не достатъчно добре. Ще ме попитате защо? Защото, ако на всички е ясно, че всеки се прави на „някой” в интернета, то това място е само за забавления и развлечения. Ако действително беше така, защо се отварят сериозни разговори и се водят крайно отегчителни схватки? Следователно, форумите с конкретни сериозни теми като например: психология, философия, религия, окултизъм и т.н., са чисто и просто чат, в който хората се отпускат от натоварения ден, но не място за споделяне на индивидуалните проблеми или размисли. Те са нещо съвсем несериозно и пошло и нищо от нещата, които е казано в тях няма грам достоверност, поради факта, че хората пишещи там са все „идиоти”. Но именно в тези „места за отпускане” които на всички са ясни, хората спорят. Следователно или забравят, че са в чат и се лигавят или вземат несериозно даденото място за отпускане. Повече от абсурдно е да спори някой с мен, ако му разкажа един виц, нали? Но факта, че Иванчо бил на чина, а не на масата е особено обезпокояващ! Така е, обезпокояващ е за хората, които се намират в света на Иванчо и Марийка! Лудницата е виртуална зона, в която хората правят включване с техните виртуални приятели и не се забавляват, а разрешават въпроси от историческа важност! С какво е по-различен интернета?
Луд е човек който извършва едно и също действие без резултат. Следователно искам да запитам защо голяма част от хората, пишат в интернета? Значи, аз се включвам в интернета, виждам някакви хора говорят някакви неща и веднага в мен идва импулс да им отговоря. Да ги науча на морал и култура. „Те изобщо не разбират от философия”. Едно действие, което ще се венчае с особен резултат.
Смятам, че в момента интернет пространството е едно място за избиване на лични комплекси и разрешаване на лични драми с фиктивни противници. Подсъзнателните подбуди на всеки индивид участващ там, са основната движеща сила. От гледна точка на реалността никой никъде не разглежда подсъзнанието като обект. Основните предмети които се „изследват” са обектите, които подсъзнанието диктува. Следователно не мога да кажа нищо друго, освен, че хората участващи в интернет форумите със сериозна тематика са крайно подтискани индивиди от външните условия. И поради силното им желание да победят, те се бият на общо основание в интернет. Думата „бия” означава извършвам действие върху дадено живо същество с цел нараняване. Сексът в своята основа е именно „бой” между мъжа и жената. Следователно с лекота можем да кажем, че интернета е място за виртуален секс от всякакво естество. Тъй като човешките способности са безкрайни, защо да не правим секс и на интелектуално ниво? А може и на астрално или ментално? Поради силната страст на хората участващи в интернет, си правя изводите, че те са сексуално незадоволени типове. Сексът не е само физическото сношение между мъжът и жената. Не, сексът е обмен на енергии, а как най лесно можем да го осъществим? Като съблазняваме, провокираме, изкушаваме и предизвикваме. Какви са похватите които незадоволените индивиди използват в интернета? Създават силни провокативни теми; докачат хората по болните им места – което се смята за велико изкуство; провокират посредством упорито монотонно държание агресия, от която да се напият като пяници! В общи линии, перверзията, която виленне из физическият свят е мравка с тази, която се извършва в „духовният”.
Когато дадено живо същество отвори връзка за общуване с друго разумно същество, между тях протичат енергии. Тези енергии не се нуждаят от обекти или физически условия, те текат в пространството по съвсем различни закони. Осъществена веднъж връзката, тя въздейства на съдържанието на човек. Ние мислим, че да пишем в интернета е едно с нищо не обвързващо ни развлечение, но се лъжем. И ще ви кажа, защо. Защото нашата душа, прави връзка с душите на хората, с които комуникираме, мигновено без да има нужда от сетивата ни. По тази връзка могат да протекат както положителни, така и отрицателни енергии. Следователно е без значение, дали ще комуникирате с някой очи в очи или ще обсъждате идеите си в интернет, от гледна точка на душата. От гледна точка на аз-ът, на личността, вече има известни разлики, тъй като, личността е творение на самият човек и може да се модулира. Ние пренебрегваме значението и отговорността на общуването и освен, че си трупаме карма си проваляме живота. Законите на Живота, важат на всички нива. Когато Христос ни даде правила за Живот, тези правила важат за всичките нива на нашето съзнание. Не е зле от време на време да ги преговаряме. Мислим си, че интернета е шега, но мили приятели, той е толкова шега, колкото и реалният ни живот. Така че хубаво трябва да си помислим какво да правим, защото на себе си го правим!

Преди да започна, само ще ви предупредя. Разглеждам нещата чисто социологически, защото за да се доберем до духовното, трябва да сме разрешили всички физически противоречия.
Сега нека накратко ви запозная с основните архетипи, вилнеещи из интернета:

1. Първият архетип на когото желая да се спра е „Аристотел”. Това са хора, които са подтискани в детството от собствените си вътрешни убеждения. Противоречията между външните условия и вътрешните им пориви са били крайно незадоволителни, в следствие на което, те са се принудили да изявят себе си като „философи”. Но тъй като знанията им са били само на база техните лични далавери с реалността, те остават крайно субективни. Фрустрацията, която преживяват с външният свят, е повече от очевидна. Резултатите от цялата драма са изтласквания и комплекси опитващи да намерят спасение в изговарянето на някакви сложни понятия и термини, като по този начин желаят да сложат себе си по-високо от останалите „овце”. Как се проявяват в интернета е повече от очевидно – те философстват. Думата е неточна, те „циклят” все около едно и също нещо с ума си. Каквато и тема да зачекнат, ще говорят все едно са самите представители на Знанието и никой освен тях не може да знае, камоли да представлява някаква идея. Те са Избраните и Богопомазаните. Изказванията им са крайни, почти винаги безсмислени и абсолютно лишени от всякаква индивидуалност. Говорят от името на Закона Божи. Понеже се чувстват толкова „престрадали”, не си позволяват да вложат Аз-а си. За това имат особена сила в думите си и винаги излизат победители, тъй като оправдания колкото щеш, а още повече когато няма кой да се защитава. Идеята, която защитават и представят, че разбират най-добре от всички същества на земята, е сама за себе си гарант, че са в истината. Те спорят, но не по груб и варварски начин, а непрестанно и последователно. Манипулацията е инструмент, който те владеят добре. Нямат никаква цел да разберат отсрещния човек или да му помогнат, но да защитата Истинноста на идеята, на която те са единствени възможни представители сред обществото. Така че ще ги отличите с това, че изобщо не говорят с вас, а с някакви въображаеми противници на идеята им. Всичко е една илюзия, която създава за тях утроба за развитие. Каквото и дa им говорите, изобщо няма да ви разберат или дори дa се опитата и винаги ще чувствате една празнота и отсъствие на контакт. Не забравяйте, че в момента, в който те се „включат” аз-ът им е пренебрегнат и изтласкан от великата идея, на която те са представители. Та нали някаква външна идея първа го е отхвърлила! Излишно е да подсказвам, че повече от безсмислено е да се общува с този тип хора, тъй като те общуват само и единствено с своите фантазии за „великите канони на Живота” и с никой друг. Те мачкат и тъпчат себе си, точно както са го правили външните условия, когато са били деца!
2. Вторият тип, на който искам да се спра е „Великата майка”. Самото име е достатъчно да се досетим, че става въпрос за силен „семеен” комплекс от детството. Тя се опитва да се грижи за всички и да им дава грижите си. Длъжна е да ги успокои и да разреши важните неща. Бърза и непрекъснато е под стрес. Когато обаче някой не я признае, тя става много остра и груба. От онази загрижена и нежна, майка с лекота ще видим една обезумяла тигрица пред врага. Иска всичко да става така, както си го мисли и представя. Тя е майката – никой нищо не бива да и каже и всеки трябва да е зависим от нея. Престъпиш ли правилата, детето трябва да се накаже. Повече от ясно е, че да комуникирате с „Великите майки” е лишено от смисъл, тъй като те са хора опитващи се да се грижат за детето в тях. Обаче, да не забравяме, че те са изгубили детето си и за това сега са „майки на света”. Тъй като няма кой да поучават, тяхното Аз не е израсло и се е изгубило някъде в гората, те учат и поучават външните обекти, като че са техните деца. Много лесно е да я забележите, понеже всеки път ще се тюхка за нещо, че не е постъпила правилно и не се е справила, но ако се опитате да и помогнете тя ще ви докаже, че знае всичко – „Какво си мислиш, че не мога да се справя ли?” – Просто иска да си го каже, да сподели с децата мъката си! Тя поучава и непрекъснато се опитва да направи нещо за да възпитава обществото. Особено е враждебна към хора, които имат свой вътрешен морал и ценности. Смята, че само нейният майчински морал е мерило за живот. Поучава, възпитава, коригира и се кара – това е тя „великата майка”, която с лекота ще ви създаде усещането за празнота и безпокойство, тъй като тя не говори с вас, а вика детето си! Съдбата е била жестока и я е лишила от дете! Неистовото и желание да се намери, замъглява до такава степен съзнанието й, че тя изобщо не може да разсъждава. Мотивите и да пише, са винаги породени от нейните комплекси и страхове, но никога от вътрешно дълбоко чувство за контакт с отсрещния. Така че съветвам ви, спестете си мъките и поредните препоръки за превъзпитание. „Ти си лош, мама няма повече да те храни” – ще е крайният метод, който ще използва срещу вас. А тъй като не всеки е запознат с своите подсъзнателни елементи, по добре е да се пази, тъй като с лекота ще ви внедри огромно чувство за вина и свръх отговорност. Тя се чувства крайно виновна за действията си, за това не може да позволи каквато и да е волност. Никакви отстъпки не се допускат. Или си доброто дете или марш при вълците – тоест, мъжете. Поради чувството и за малоценност пред мъжете, тя предава едно крайно черно и лошо отношение към Бащите. Смята, че мъжът е един търтей, който желае да се удоволства и да угажда на ниските си страсти. Баща е само условно понятие, майката всичко прави. „Той няма право да ми пипа детето” – нейното дете, не тяхното! Но в пряк текст никога не би се изразила така. Ще каже: добър човек е но....и бъдете готови за Майчински морал. Следователно искам да ви намекна, силата с която разполага, може с лекота да ви внуши какви ли не състояния, от които после да се чудите как да се отървете. За предпочитане е да се внимава особено много и никога да не се навлиза в личното пространство. Кажете ли и нещо лични и край, знайте, че вече сте под нейното крило – щете не щете. А намерите ли се там, ще изпитате силата на една майка – при това на всички нива! Поради особената сила която жените имат, внушават с лекота всякакви мисли. Трябва да се има предвид, че жена, която се държи като „великата майка” не е човек със здрав разум и резултатите от него са винаги патологични!
3. Третият тип, който ще опиша е „Принцесата”. Това е малко момиченце, поместено в „странно тяло”, което не може да си обясни какво е това Живота. То винаги търси някакви приказни коне, мечове, астрални същества и принцове. Мечтата и е да срещне мъж, който да я направи цяла. Като под „цяла”, има предвид да порасне, да стане зряла жена. Поради силната наивност и романтичност, сантиментална фанатичност и емоционалност, тя се отдава на всеки мъж, който е поле за проекция на „Приказната картина”. Резултатът за нея винаги е отчайващ, тъй като в приказките на добрата принцеса, принца я е убит, я тя е трябвало да се жертва за живота му. Изоставена и наскърбена врага я е взел от ръцете на любимият. Тя трябва да се жертва за любовта му, да жертва живота си за да го спаси. Реално в нежеланието си да приеме действителността, тя си измисля какви ли не истории и оправдания за да не поеме отговорността от действията си. Тя се „жертва” означава, че приема заблудата си, от която е жертва. Всъщност не заблудата е отговорна толкова, колкото самите й силни желания да стане Жена. Всяко следващо желание замъглява съзнанието и все повече и повече, и тя изобщо не може да съзнае какво се случва с нея. Реално може да попадне на някой престъпник, в който е видяла своят „Любим принц”. След като престъпникът си свърши работата и я остави, тя ще приеме, че и се е паднала „специалната” задача да обича човек, който някой магьосник е омаял. Та нали от престъпник тя вижда принц, докато той не разкрива своите „прелести” пред нея? И реално тя се жертва за него, а не за себе си. Така един по един, тя сменя своите „принцове”, докато накрая попадне на „Принцът”. Той най-често ще е груб елементарен индивид, който под действието на обществените обичаи е решил да се задоми за пред обществото. Изобщо не заинтересован от нейната персона я използва за домашна прислужница. Но тя се радва, защото на Пепеляшка, работата е да готви и чисти за своя принц. Комуникацията с нея е тежка, тъй като в началото ще бъдете силно заблудени. В последствие, когато реалността се разкрие нещата ще станат прекалено трудни. А накрая, ще се видите в една странна картина, която само в приказките има. И така, освен че ще ви говори за някакви несъществуващи Истини и правила, жертви и Любов, тя ще иска от вас да сте част от тези фантазии. Не сте ли, ще видите силата на самосъжалението. Каквото и да и говорите, тя ще иска потвърждение, че виждате принцесата в нея и я признавате за жена, в противен случай, тя ще се осъжда поради тежката съдба. Пепеляшка е именно това, което тези момиченца реално са. Те търсят своят баща, под формата на принц, който да ги научи как да станат Жени. Винаги ще има едно колебание в тях, между това, което говорят и някаква тяхна действителност. Общо взето, ако искате да комуникирате с нея, още от начало да си знаете, че за да я спечелите трябва да й кажете: Браво моето момиче, ти си най-хубавото на земята, ти си истинска принцеса. Разговорите ви ще бъдат неадекватни, тъй като тя ще говори на един език, който вие никога няма да разбирате, не защото това е действителността, а защото тя е омагьосана. Чака принцът, който да я целуне и да развали магията. Целувката, която си представя, е именно онова дихание, което иска да получи в себе си за да възроди жената. А пробуждането представлява осъзнаването на нейната женска същност. Каквото и да говорите, тя прекрасно знае, че си губи времето с вас и споделя неща, обречена никой да не разбере. Понеже е така твърдо убедена(заспала) каквото и да направите, и чудо да е, няма да я събудите. Така че мили приятели, помислете си хубаво дали има смисъл изобщо да започване драмата.
4. И последният основен архетип, на който ще се спра е „Маркс”. Властен, силно груб и безчувствен мъж, който изявява себе си посредством някакви Културно-морални парадигми създадени от борбата между злото и доброто, т.е между нуждите и реалността. Всяко чувство изявено от вас, всяка емоция или нежен порив, ще бъде строго скастрен с думите: Така не може да си позволявате, ако продължавате така до къде ще стигне светът? Светът, се има предвид онова нещо в тях, което е недоразвито, хилаво, животинско. Така те определят своето дете, което трябва да възпитат със строг казармен ред. Ако оставим на тях нашата същност, те ще я така третират, сякаш е груб камък, който са длъжни да „ваят”. А техните художествени способности са изключителни, не защото реалността е такава, а защото освен тях няма друг, който да може по-добре. Инструментите им са повече от ясни – ножа и чука. Някои Принцеси виждат достойни бащи в тях, а и те не малко спекулират с тези си влияния. Изобщо не можем да кажем, че в тях има някакво бащинство, тъй като „Казарменият ред” не е никакво възпитание, а чисто дресиране на човешкото животно – което за тях е същността на всеки индивид. Те смятат, че всеки човек е животно, освен тях самите, което са длъжни да възпитат. „Освен тях” – защото те вече са го възпитали, чрез изтласкване на чувствата и подтискане на желанията. Към жените имат чисто шовинистични наклонност, смятат ги за по-долни и крайно елементарни. Даже, ги смятат за слуги на великият Господар – който е те самите. Както и да ги погледнете, те са свръх мъже, които имат за идеал чистото интелектуално развитие, в което отсъства всяка проява на чувствата. Но тъй като интелекта включва цялата човешка „натура”, това което те правят е подготвяне за война. Значи, те се подготвят за „великата битка на живота им” – като под тази фраза се има предвид, да пречупят тяхната „животинска”, т.е. чувствена същност. Многознайковци и философи на един морал, който е присъщ само на познатите ни социалистически норми. Смятат, че всичко се решава с тежката ръка на закона. Поради крайно афектираната им детска същност, те са изтласкали всичко свързано с детето и изразяват себе си посредством „сухи” канони. За тях детето е потенциален работник за армията. Коя армия? Онази, която трябва да оправи светът. Защо? Защото светът не е наред. Какво не е наред? И тук ще чуете поредните емоционални възклицания, които за тях са лишени от емоционална основа. Накратко: те искат да оправят външният свят, „Светът”, който за тях е първообраза на техният физически баща. Мислят, че както той се е държал грубо и остро с тях и е режел и осъждал всичко детско и невинно, те ще си върнат за несправедливостта тегнела над главите им. Реално, те са на принципа: когато един човек бива стреснат достатъчно силно, той повече няма да „прави така”. Но как? Да коли и да беси. Е както се вижда, е повече от ясно, че светът не се е оправил още с „въжено”. Следователно, в тях има противоречие, относно резултата който искат да получат, и което те се опитват да заглушат с „възпитанието”. Някъде дълбоко усещат, че именно с тази грубост и сила нищо не се решава, тъй като те самите са жертва на именно тези догми, но упорито се опитват да потушат това нежно чувство с колкото може повече „култура”. Значи, комуникацията с тях ще е само до толкова до колкото искате да им слушате моралът. Ако не го приемете – въжето. Тези татковци са именно онези принцове, които принцесите търсят. Понеже те искат да постъпят правилно и разбира се правилното е това, което мнозинството прави, са изгодна сделка за проекциите на романтичните фантазии на принцесите. Сега, като пишете с тях, да си знаете, че те никога няма да говорят от тяхната индивидуалност, защото те са исторически Личности. Личността за тях е над всичко! Принцесите с лекота виждат тези личности като принцове и от там идват големите страдания, защото тези личности много наказват – все за добро. А принцесите страдат за любовта на любимият и така се чувстват пълноценни! Идилията както се вижда е голяма, така че препоръчвам ви, стойте настрана от бойното поле, ако не искате да се мъчите излишно.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителяICQ Номер
passer-byРегистрирация: Jan 19, 2006
Мнения: 224
Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: 27 06 2006 11:12
 Заглавие:
Отговорете с цитатВърнете се в началото

Интересно ми, ако позволиш (без да се заяждам), как стигна до тези заключения. Предполагам от личен опит, но например тикъм кой тип би включил собственото си интернет-присъствие?
Вторият ми въпрос е: смяташ ли, че в тези няколко архетипа можеш да обхванеш всички хора, ползващи интернет-форумите?

_________________
тук и навсякъде
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати писмото 
Truden
----------
----------


Регистрирация: Aug 01, 2003
Мнения: 2876
Местожителство: Johannesburg

МнениеПуснато на: 27 06 2006 11:34
 Заглавие:
Отговорете с цитатВърнете се в началото

В интернет общуването няма никакви дълбоко скрити потайности, известни само да ГОЛЕМИТЕ психолози.
Има едно нещо, което характеризира това общуване: по-голяма освободеност на позитивното и негативното в характера на общуващите.
То е естествено, поради отсъствието на "поглед в очите".
Тази "техника" е известна много отдавна, и ползвана с успех в изповедалните стаички.

Всичко останало, което може да се препише на интернет общуването, е нещо, което психолозите и УМНИЦИТЕ не могат да забележат в "нормалното" общуване, но което присъства в една или друга степен в него.

Колкото до комплексите, които някои "избиват" в интернета, pakodelucia рискува да бъде видян като такъв комплексар, с прекалено негативния и изсмукан от пръстите АНАЛИЗ на този вид общуване

_________________
От всичко, което казах и не казах, най-важното е Онова, което не разбрахте.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
pakodeluciaРегистрирация: Jan 04, 2006
Мнения: 31
Местожителство: София

МнениеПуснато на: 27 06 2006 11:45
 Заглавие:
Отговорете с цитатВърнете се в началото

passer-by написа:
Интересно ми, ако позволиш (без да се заяждам), как стигна до тези заключения. Предполагам от личен опит, но например тикъм кой тип би включил собственото си интернет-присъствие?
Вторият ми въпрос е: смяташ ли, че в тези няколко архетипа можеш да обхванеш всички хора, ползващи интернет-форумите?


На първият въпрос не мога да ти отговоря.
Но на вторият: "Сега нека накратко ви запозная с основните архетипи, вилнеещи из интернета"
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителяICQ Номер
pakodeluciaРегистрирация: Jan 04, 2006
Мнения: 31
Местожителство: София

МнениеПуснато на: 27 06 2006 11:50
 Заглавие:
Отговорете с цитатВърнете се в началото

Truden написа:

Колкото до комплексите, които някои "избиват" в интернета, pakodelucia рискува да бъде видян като такъв комплексар, с прекалено негативния и изсмукан от пръстите АНАЛИЗ на този вид общуване
Изобщо не съм изненадан, аз прекрасно знам това! Интересното е че си мислиш, че не го знам. Когато на човек света пред очите му е червен, какво може да се очаква, да го види розАв ли?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителяICQ Номер
Truden
----------
----------


Регистрирация: Aug 01, 2003
Мнения: 2876
Местожителство: Johannesburg

МнениеПуснато на: 27 06 2006 12:22
 Заглавие:
Отговорете с цитатВърнете се в началото

Това беше закачка, pako, но ако трябва да съм сериозен, мисля че много прибързано си се впуснал в този анализ, в който личи влиянието на някои писания по темата в "СЕРИОЗНИТЕ издания" (но забележи - отново ИНТЕРНЕТСКИ)

Интернета няма да те промени, ако не слагаме в сметката манипулативните похвати ползвани и в него, а само ще ти помогне да се ИЗЯВИШ в по-неприкрита светлина.

Интернета е нещо като "хапче на истината".
Такива хапчета те правят всичко да си кажеш, от най-съкровените си мисли, до онези, от които даже ти се срамуваш, че НЕЗНАЙНО как са ти се прокраднали в главицата.

Ама няма страшно...
Просто преди да напишеш нещо в Интернета, ползвай известната максима: преброй до сто (ако ти е малко - до хиляда)

_________________
От всичко, което казах и не казах, най-важното е Онова, което не разбрахте.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
elanРегистрирация: Apr 30, 2004
Мнения: 960
Местожителство: България, Златица

МнениеПуснато на: 27 06 2006 18:10
 Заглавие:
Отговорете с цитатВърнете се в началото

Нямам време да чета обстойно и подробно анализа ти, Пако, но му отделих няколко минуто по ,,диагонал". И мога да кажа, че всичко, което си написал важи 1:1 и в така наречения реален живот. И също така, както в реалния, така и във виртуалния свят, има и хора, за които не важи. Преполагам, че написаното отразява, твоя начин на виждане на нещата /щом като си го споделил тук/, но както всяко друго нещо и в този случай, има хора, за които нещата имат друго измерение.
Въпреки че и аз понякога го правя, глупаво е да даваме твърди и крайни оценки на каквото и да било, защото така или иначе е ясно, че всичко, което мислим, казваме и правим идва от това, което е нас /като знание, информация, предрасъдъци и т.н./ , а не от това, което е отвън.

И Пако - бих ти казала същото и в ,,реален" разговор очи в очи.
Но не бих имала търпение да изслушам анализа ти на живо
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати писмото Посетете сайта на потребителяICQ Номер
pakodeluciaРегистрирация: Jan 04, 2006
Мнения: 31
Местожителство: София

МнениеПуснато на: 27 06 2006 19:30
 Заглавие:
Отговорете с цитатВърнете се в началото

elan написа:

И Пако - бих ти казала същото и в ,,реален" разговор очи в очи.
Но не бих имала търпение да изслушам анализа ти на живо


Благодаря за споделеното мнение и още повече, че си искрена!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителяICQ Номер
Покажи мнения от преди:      
Създайте нова темаНапишете отговор Truden Web Site Форуми » Психология


 Идете на:   Следващата тема
Предишната тема
Можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by © phpBB :: FI Theme :: Часовете са според зоната GMT + 2 Часа