Затвори Премести
Truden Web Site: Forums

Truden Web Site :: Преглед на тема - ОКУЛТИЗЪМ, ПРЕДСКАЗВАНЕ И МЕНТАЛНА РАДИЕСТЕЗИЯ
Въпроси/Отговори  •  Профил  •  Лични Съобщения  •  ТЪРСЕНЕ

 ОКУЛТИЗЪМ, ПРЕДСКАЗВАНЕ И МЕНТАЛНА РАДИЕСТЕЗИЯ Следващата тема
Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор Truden Web Site Форуми » Окултизъм
Автор Съобщение
stiv_nikiРегистрирация: Feb 12, 2010
Мнения: 1
Местожителство: ПЛАНЕТА ЗЕМЯ

МнениеПуснато на: 12 02 2010 21:55
 Заглавие: ОКУЛТИЗЪМ, ПРЕДСКАЗВАНЕ И МЕНТАЛНА РАДИЕСТЕЗИЯ
Отговорете с цитатВърнете се в началото

Окултизмът /от латински occultus - „скрити, тайни знания“/ е общото наименование на група от различни мистични течения, признаващи съществуването на скрита реалност между човека и Космоса, която не се подчинява на физичните закони.
Окултизмът, сам по себе си представлява философска система, синтезираща знания от така наречените "придобити науки", с цел откриване на законите, управляващи всички явления. Включва учения, като теософия, номерология, спиритизъм, осъзнато сънуване, магия, екстрасензорни възприятия /телепатия, телеестезия, пси-информаторика, енергоинформационен обмен, внушение, хипноза, психотронни въздействия и т.н./астрология, и разбира се ментална радиестезия /пси-локация/.
В окултизма е заложен силно религиозен елемент, който присъства във всички познати ни досега религии - християнство, юдеизъм, будизъм, индуизъм, зороастризъм, ислям, одинизъм и т.н. В същото време, въпреки че съвмещава в себе си всички "тайни знания", той не може да бъде неразривно свързан с никоя една от тези религии.

МЕНТАЛНА РАДИЕСТЕЗИЯ И РАДИЕСТЕЗИЧНО МАХАЛО

Хората овладели метода на предсказване с махало, могат да усещат настоящето и имат невероятната способност да виждат в бъдещето. Занимаващите се усилено с предсказване и радиестезия без съмнение са хора със силно развита интуиция. Радиестезичното махало усилва тяхната интуиция и превежда на разбираем език нейните послания. Следователно махалото се явява „преводач” и дори „генератор” на човешката интуиция, мост между съзнанието и подсъзнанието. Благодарение на него имаме възможност, да се свързваме с нашето подсъзнание и да намираме отговори, до които при други положения едва ли бихме могли да достигнем. Нашите действия, сегашни или бъдещи се намират в нашето подсъзнание, поради тази причина махалото се явява едно незаменимо средство за извличане на информация за нашия живот занапред, един необикновен метод за комуникация с подсъзнанието и предвиждане на бъдещето.
Менталната радиестезия се явява проявление на творческо-духовното начало на човека. Хората, занимаващи се с нея имат вродени умения /90% от всички хора са потенциални радиестезици/ и с лекота могат да работят с уреди, като махала, багети, рамки и т.н. Използват своето мисловно съзнание, подсъзнание и интуиция в търсенето на различни отговори на въпроси, които ги вълнуват.
Самата дума менталност на български се възприема, като душевност или умствено-духовна настройка, която е неразривно свързана с интелектуално-емоционалните особености на личността. Нейният произход е латински - думите: mens, mentis означават разум, ум, мисъл или дори интелект, mentalis – глава. На английски „mental” се възприема, като умствен, мисловен или психически.

Съществуват четири аксиоми на менталния метод, съставящи неговата основа / Е.

Christophe, Mohlberg/ :

1. ОМ - orientation mentals: умствена ориентация; строга определеност на целта на изследването;

2. СМ - convention mentals: умственное съгласуване – приемане и поставяне на условия /програмиране/;

3. IM - interrogation mentals: умствено поставяне и разглеждане на въпроса, за да проникне дълбоко в съзнанието и там да бъде възприето;

4. СО - concentration des ondes: концентриране върху вълните /излъчванията/;

В момента, в който се научим да общуваме с подсъзнанието си, получаваме непосредствен достъп до океана от информация, закодиран в него. Ставаме по-чувствителни към вътрешния си свят и духовни стремежи, и ако всичко това прибавим към придобитата мъдрост от нашия съзнателен живот, това съчетание би ни дало огромна сила и способност да се развиваме, да разбираме смисъла на живота, и да реализираме целите си без съзнателно усилие!

МЕНТАЛНАТА РАДИЕСТЕЗИЯ МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ ДА:

· създавате енергийна защита;

· oткpивaтe изгубeни или откраднати вeщи;

· откривате изчезнали или отвлечени хора по карта;

· откривате вода, полезни изкопаеми, археологични находки, съкровища и др. по карта, снимка или на открито;

· откривате причините за някои болести;

· откривате липсата на важни химични елементи и витамини в организма ви;

· откривате геопатогенни зони и вредни излъчвания;

· откривате причините за някои алергии;

· откривате своите „Сродни души”;

· откриете своя асцендент;

·предсказвате със Свещенната решетка на келтите;

·предсказвате с азбучна таблица и цифри;

·правите прогнози в хазарта и откривате печеливши числа в тото, лото игри и др.

· контактувате с любимо лице от разстояние;

· контактувате с любимото си домашно животно;

· изcлeдвaтe предишните си съществувания /животи/;

· изследвате партньорски взаимоотношения и съвместимост;

· изследвате възможностите за успех в различни начинания;

· оценявате значимостта на сънищата си;

· справяте с безсънието и патологичните изменения в организма ви;

· измервате своята жизнена енергия, и Ин и Ян елементите;

· измервате енергийното ниво и балансирате чакрите си;

· визуализирате и да постигате подходящо психическо ниво за духовна работа;

· oбщувaтe c пoдcъзнaниeтo cи и да развиете своята интуиция;

· общувате с Духовния си водач и Ангел-хранител;

· oбщувaтe c нетленни същества.

............................. ............................. .......................
Радиестезичните махала направени от естествени полускъпоценни камъни, значително се отличават от тези направени от метал. Преди всичко са запазили своята природна структура, докато металните махала се явяват творение на човека, не само поради придадената им форма, но и структура.
Докато се превърне в махало късчето метал, преминава през дълъг процес на обработка. Рудата трябва да се изкопае от земните недра, да се натроши, обогати, претопи и т. н., докато накрая стигне до стругарска обработка. Много ръце, усилия, непосилен труд и емоции стоят зад всяко метално махало. Много психическа енергия е втъкана в него. Колкото повече хора са били в съприкосновение с него, толкова повече енергийна информация е събрало. Структурата на метала е плътна и придобита, поради което не се изчиства от страничните енергийни влияния, докато полускъпоценният камък изисква само лека външна обработка, като при това запазва своята вътрешна природна структура. Камъните са породени от първичните божествени сили – Земни стихии. Древните хора са ги почитали и са се обръщали към тях за съвет и помощ. От тях са изготвяли амулети, талисмани, но също са били използвани и като средство за гадаене.

Махалото от полускъпоценен камък, със своите свойства и събрана земна енергия, се явява неоценим помощник за своя притежател. То не само е най-древният радиестезичен инструмент , но и самият камък е мощен защитен талисман. Намерени са махала отпреди осем хиляди години, използвани вероятно от древните шамани и гадатели.

Радиестезията е изключително древна наука. Използвали са я китайци, халдеи, гърци, римляни, египтяни, друиди, келти и още много древни култури.

В древен Китай употребата на махалото е била привилегия само на висшата аристократична класа. Китайските императори повече от шест хиляди години, задължително са имали закопчано за дрехата махало, към което са прибягвали ежедневно при вземането на важни решения.

В египетските гробници също са намерени много и от различно естество махала. Това е било любимият гадателски инструмент на Нострадамус и дори често се е използвал в третия Райх!
ИЗТОЧНИЦИ:
[url]
http://www.hiromantia-ezoterika.com
http://heiromantiaanaliz.dir.bg/ [/url]

_________________
Отговорите от които имаш нужда, са в теб самия.
Отговорите на въпросите, поставени от Живота,
носиш в себе си.Трябва само да гледаш, да слушаш и
да вярваш.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение 
ashmodean
Гост

МнениеПуснато на: 26 06 2012 16:32
 Заглавие: Още информация
Отговорете с цитатВърнете се в началото

Още информация можете да намерите на тези адреси radiestezia.lovetoall.net и slavkapeneva.com
 
Покажи мнения от преди:      
Създайте нова темаНапишете отговор Truden Web Site Форуми » Окултизъм


 Идете на:   Следващата тема
Предишната тема
Можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by © phpBB :: FI Theme :: Часовете са според зоната GMT + 2 Часа