Здравейте! Казвам се Емил Живков, псевдонимът ми в нета е Ziezi. Отдавна се познавам с Труден чрез интернета, много го уважавам, писали сме си през годините. Чета често страницата. Преди време бях регистриран като Ziezi тук, но сега си направих нова регистрация – Ziezius.

Поводът да пиша тук е една игра. За някои може това да е несериозно /преди дни станах на 44 години/, но чуйте аргументите ми. А те са малко но силни – Българската младеж не чете книги. Това не е проблем само на нашите деца, това е световен проблем.

Отделно от този недостатък на съвремието ни, имаме и влошаване качеството на образованието.

При това положение как можем ние да формираме в Българската младеж национално чувство и мотивация за социализиране в Българското общество. Очевидно чрез интерактивните игри. И то тези, които съдържат елемент на родолюбие.

Такава игра е еРепублик.

За съжаление в тази игра държавата ни е разкъсана на парчета в момента.До скоро беше завладяна от Румъния, в момента се владее от Сърбия.

Защо е така?

Преди всичко защото админите на играта са румънци.

Но има и още нещо – българските играчи са много малко – необходим ни е бейби-бум – мощен прилив на нови играчи. По този начин Полша например стана най-силната държава – с 60 000 участници.

Затова ви призовавам да опитате тази игра. Заедно да спасим виртуална България, и да я изправим на крака.

Играта е безплатна и не е комерсиална.

Регистрирайте се:

http://www.erepublik.com/en/referrer/Ziezius

Това е референтен линк, който ще помогне на мен да трупам опит като играч в играта, а за да стане това, аз ще ви помагам да станете поне 6-то ниво.

Каква полза можем да имаме от играта? В момента българските участници са около 6000. Една от възможностите например е сред тези хора да се пропагандира идеята на Труден думите Българин, Българка, Българско и т.н. да се пишат с главна буква. Всеки може да пропагандира идеите си, като основе партия, организация, да издава вестник, да става депутат и даже президент.

Успех !

Поръчай книгата Труден Бог
предишна писаницаНе сме те забравили, Нелинце
следваща писаницаРелигия и наука
Truden Web Site
Truden Web Site е създаден на 1.08.2003 година. Повечето материали публикувани до 2011 година носят подписа Truden Web Site. Този подпис носят и всички материали, чиито автори желаят анонимност.
Запиши се за отговори
Уведоми ме за
guest
0 Коментара
Мнения в полето
Виж всички коментари