Скъпи Приятели,

Truden Web Site се намира в своят най-труден, и в същото време най-радостен период.

Нарастващата му популярност стигна до момента в който аз – Труден усетих тежестта на ликия си джоб…
При вчерашната висока посещаемост (над 1400 посетителя едновременно в сайта) сървърът който хоства truden.com трябваше да включи защитата и да нарежда посетителите чакащи на „опашка”.След разговорът ми с персонала на сървара стана ясно, че те не могат да гарантират безпроблемна връзка при подобна посещаемост.
Може би вчерашната посещаемост ще остане само като един инцидентен случай…
Надявам се да не е така.

Аз винаги съм казвал, че Трудният Сайт не е на Труден, а на посетителите му, който го правят жив.

Имайки предвид тематиката която дискутираме тука, и проявеният интерес, аз вярвам, че всички вие които го посещавате, сте намерили нещо свое в него, и сте оставили, или ще оставите нещо от вас.

За двете години на своето съществуване, Truden Web Site не е показал нито една реклама, стараейки се да държи мястото си чисто от натрапчивите мисли и проблемите на забързаният живот.

Не бих искал премигването на някой рекламен банер да ни напомня, че ние имаме Трудния Сайт благодарение на нечии чужди пари.
Ние имаме това място благодарение на своите търсещи и жадни за доброто души.

Приятели,
Моля ви за вашата подкрепа!

Ако мислите, че може да помогнете финансово за преместването на Трудния Сайт на собствен сървър, гласувайте в анкетата прикрепена към това съобщение, в горният десен ъгъл, или дайте своите коментари от бутончето под последния ред.
Заедно можем да решим каква ще е системата за финансовата подкрепа на Truden Web Site.
Помощта се свежда до стотинки за месец на човек, ако повече от сто души се включат в подкрепата.

Най-ниската цена за собствен сървър, която аз успях да намеря е $79 за месец и $99(еднократно) за първоначално конфигуриране.
Ако знаете по добри предложения, моля споделете ги тука, или отворете тема във форумите.

В края на тази моя молба, искам да добавя:
Ако при зареждане на страница получите съобщение за изчерпване на ресурсите на сървъра, моля ви, просто излезте от Трудния Сайт и се върнете след половин час. Няма да пропуснете нищо. Винаги може да намерите загубената страница с търсачката на сайта, която включва и резултатите на Google за Truden Web Site.

Благодаря ви.
Желая ви Любов.

Труден

Поръчай книгата Труден Бог
предишна писаницаСън
следваща писаницаМИТАРСТВАТА
Truden Web Site
Truden Web Site е създаден на 1.08.2003 година. Повечето материали публикувани до 2011 година носят подписа Truden Web Site. Този подпис носят и всички материали, чиито автори желаят анонимност.
Запиши се за отговори
Уведоми ме за
guest
0 Коментара
Мнения в полето
Виж всички коментари