Скъпи посетители на Truden Web Site,
Приятели,

За един ден на първа страница бе публикувано писмото на Ивомир Димчев до нашия сайт, и моят отговор до него.

Радвам се да споделя моята радост от изглаждането на едно недоразумение, което ни обогати с още един Приятел.Много често светът в който живеем ни кара да действаме с неговите ценности, забравяйки и пренебрегвайки Онова, дълбоко скритото в нас – Доброто, което ни дава Живот.

Аз Вярвам, че това Добро никога не може да бъде покрито и погубено, ако то е наша Същност.

Тази моя Вяра ми донесе още един Приятел, който е Приятел и на всички нас, събрани в Truden Web Site, с надеждата, че можем и ще обогатим светът с Любовта си.

Българската фирма „Феникс дизайн”, чийто управител е Ивомир Димчев има правата върху издаването и разпространението на книгата „Подсъзнанието може всичко“ от Джон Кехоу.

Аз знам, че публикуването на тази книга в нашият сайт неминуемо носи вреда от нереализирани печалби на споменатата фирма, и това ме кара с още по-голяма благодарност да се обърна към нейните собственици и служители:

Благодаря ви, Приятели за това, че поставяте Добротата и загрижеността си за човешкият Дух над своите материални интереси.

Всички ние, Приятелите от Трудния Сайт, оценяваме вашият жест и искрено ви казваме: Обичаме Ви.

Приятели, посетете www.kehoe-mindpower-bg.com и поднесете вашите лични Благодарности на тези Добри Хора.

В едно проучване направено от нашият сайт бе коментирано, че книгата в компютъра е добър помощник, но нищо не може да замени книгата в леглото след уморителният работен ден.

Вашата Благодарност към издателите на „Подсъзнанието може всичко“ бихте могли да изразите в закупуването на книгата, която аз искрено ви препоръчвам.

Надявам се и съм убеден, че по-голяма част от печалбата, издателите ще използват за издаването на други полезни книги – помощници във вашият Път.

С Любов към всички вас и новият ни Приятел Ивомир Димчев

Труден

Поръчай книгата Труден Бог
Запиши се за отговори
Уведоми ме за
guest
0 Коментара
Мнения в полето
Виж всички коментари