Да помогнем на Радо

0

Препечатано от Facebook

Помогнете на РадоСамо един месец остава до крайния срок, в който можем да помогнем на Радо. С всеки sms даваме по още една минута или ден, правото на любов и радост, правото на бъдеще и щастие. Правото на живот.
Преди 11 месеца Радо претърпява инцидент и губи способността си да ходи както и част от черепа си. Докторите са категорични – за да живее на главата му трябва да бъде поставено титаниево покритие в рамките на 1 година след инцидента. Радо, е син на самотна майка и това е единственият човек, на който би могъл да разчита. Парите са 10 000 лв, от които са събрани само няколко стотин лева, въпреки че случая е оповестен от „Часа на Милен Цветков” преди около 2 месеца и ,че официално участва в кампанията на DMS. Но поради факта, че Радо е на 30 години, някак не може да разчувства хората, които са свикнали да даряват обикновено на деца. Времето на това момче изтича – СПАСЕНИЕТО един SMS с текст DMS RADO на номер 17 777. Това ще ви струва 1,20 лв.Ако поканите приятелите си в тази група ще помогнете тройно повече!!! Досегашната кампания на DMS е събрала едва 58 sms – а. Ако имате възможност за по големи суми изпращайте пари по сметката на Радо. Благодаря за посещението, вярвам, че във вашите сърца има място за Радо. Помогнете му и бъдете щастливи и горди с това, че сте спасили живот !!!
За повече информация посетете сайтовете http://save-rado.com/
http://www.dmsbg.com/

банкова сметка
IBAN BG12CECB97901022973801
BIC CECBBGSF

Skype на Радослав Георгиев: xuligan4e

[Обновена информация]

Благодарение на отзивчивостта и доброто сърце на хиляди Българи, парите са събрани.
Сега остава да се надяваме на успешния изход на операцията.

Truden Web Site
Truden Web Site е създаден на 1.08.2003 година. Повечето материали публикувани до 2011 година носят подписа Truden Web Site. Този подпис носят и всички материали, чиито автори желаят анонимност.
Запиши се за отговори
Уведоми ме за
guest
0 Коментара
Мнения в полето
Виж всички коментари