Препечатано от Facebook

Помогнете на РадоСамо един месец остава до крайния срок, в който можем да помогнем на Радо. С всеки sms даваме по още една минута или ден, правото на любов и радост, правото на бъдеще и щастие. Правото на живот.
Преди 11 месеца Радо претърпява инцидент и губи способността си да ходи както и част от черепа си. Докторите са категорични – за да живее на главата му трябва да бъде поставено титаниево покритие в рамките на 1 година след инцидента. Радо, е син на самотна майка и това е единственият човек, на който би могъл да разчита. Парите са 10 000 лв, от които са събрани само няколко стотин лева, въпреки че случая е оповестен от „Часа на Милен Цветков” преди около 2 месеца и ,че официално участва в кампанията на DMS. Но поради факта, че Радо е на 30 години, някак не може да разчувства хората, които са свикнали да даряват обикновено на деца. Времето на това момче изтича – СПАСЕНИЕТО един SMS с текст DMS RADO на номер 17 777. Това ще ви струва 1,20 лв.Ако поканите приятелите си в тази група ще помогнете тройно повече!!! Досегашната кампания на DMS е събрала едва 58 sms – а. Ако имате възможност за по големи суми изпращайте пари по сметката на Радо. Благодаря за посещението, вярвам, че във вашите сърца има място за Радо. Помогнете му и бъдете щастливи и горди с това, че сте спасили живот !!!
За повече информация посетете сайтовете http://save-rado.com/
http://www.dmsbg.com/

банкова сметка
IBAN BG12CECB97901022973801
BIC CECBBGSF

Skype на Радослав Георгиев: xuligan4e

[Обновена информация]

Благодарение на отзивчивостта и доброто сърце на хиляди Българи, парите са събрани.
Сега остава да се надяваме на успешния изход на операцията.

Поръчай книгата Труден Бог
предишна писаницаНовият прототип на Пътя до Бог
следваща писаницаСбогом Майкъл
Truden Web Site
Truden Web Site е създаден на 1.08.2003 година. Повечето материали публикувани до 2011 година носят подписа Truden Web Site. Този подпис носят и всички материали, чиито автори желаят анонимност.
Запиши се за отговори
Уведоми ме за
guest
0 Коментара
Мнения в полето
Виж всички коментари