Скъпи посетители на Трудния Сайт,
Приятели,

В Интернет пространството всеки Уеб Сайт се бори за повече посетители, и в повечето от случаите това се преследва на всяка цена.

Truden Web Site, е едно от малкото изключения в това отношение.
Тук, ние сме се събрали, водени не от комерсиални, печалбарски, новинарски, образователни и прочие подбуди.
Събрали сме се, водени от нуждата, да се допрем до Духовността, до Онова Нещо в нас, което през цялата наша човешка история, Учителите са сочили, като Безценното, Животворящото, Вечното, Божието…Аз (Труден) се радвам на всеки посетител, на всяка изтеглена книга от Библиотеката, на всяка посетена връзка, от предложените в специалната секция.
Радвам се на Духът Български, който не е забравил себе си през всичките години на робство, духовна принуда и духовна забрана.

Надявам се, че всичко предоставено ви в Трудния Сайт ще ви е от полза. Надявам се, че ще ви донесе Радост, Спокойствие, Вяра, Убеденост, и всичко, което познанието за Бог, би могло да внесе в живота ви.

Тази моя надежда ме прави отговорен пред всички вас, в опазването на това място, което вие посещавате с надеждата да срещнете тука Чистота, Търпимост, Толерантност, Любов…

Моля да бъда извинен за малките (а в последно време – твърде големи) пропуски в тази моя отговорност.

От вчера (17 януари 2005 година) Трудният Сайт затвори Форумите си за не регистрирани посетители.
Всеки посетител ще може да ги чете, но само регистрираните от вас ще могат да пишат в тях.
Същото се отнася за всички секции на Truden Web Site.

При молба за регистрация, всеки посетител ще трябва да изчака моето лично одобрение, което няма да взема пред вид, вашите религиозни и верски убеждения.
Този метод ще цели да държи вън от правото на глас, ония които не са тука, за да водят дискусии, а за да превърнат този сайт в пазар, и място за лични интриги.

Моля да ме извините, и да не приемате това мое решение, като недоверие към вас, а само като уважение и намерение да ви спестя неудоволствието да сте участници в разправии, интриги и нечистоплътни егоистични излияния.

Нека горното се приема като призив и от всички настоящи членове на Трудния Сайт. Призив за умереност в изказваният, въздържание от лични нападки и характеристики, приличен език и толерантност в дискусиите със своите опоненти.

Обявявам ЕДНОСТРАННО правото си, да отнемам потребителските права на престъпилите добрия тон.

Желая ви Приятни мигове в Трудния Сайт.
Бог да ви Благослови.

Труден

Поръчай книгата Труден Бог
Запиши се за отговори
Уведоми ме за
guest
0 Коментара
Мнения в полето
Виж всички коментари