Здравейте,

Наближава Денят на Влюбените!
И какъв по-добър подарък за нашите любими хора от една Книга От Любовта…
На 8 февруари 2011 г. излиза от печат най-новата книгата на издателство „Феникс Дизайн“ – „The White Book – Книга От Любовта” с автори Ивомир Димчев и Катя Кючукова.
Това е една уникална книга От Любовта и За Любовта към себе си, към хората и към живота като цяло.
Ето как започва и самата книга:

Аз люботворя живота!

                                             Енергията Любов

Казват, че най-великата тайна е любовта. И, че любовта е най-мощната енергия във Вселената! Казват още, че при любовно сливане с любимия, в сюблимния момент на екстаз – съвместно пожеланото се материализира на мига, поради огромното енергийно завихряне, което, разтваряйки се в любовта сме създали! Казват… какво ли не! Единствено сигурно е, че това, което ни родее с Бога е любовта – Бог е любов и от любов създал цяла една Вселена, с едничката цел да осъществи самата Любов …

Забързани в „неотложното” ежедневие, осъществявайки „важни планове” пропускаме красотата на живота, вместо да я живеем! Ако все пак,  случайно сме успели да спрем за миг и стъпим на пътя към себе си, т.е. решим да станем наистина о-съзнати, то тогава идва следващия парадокс – СТРАХЪТ! Знаем вече как, но ни е страх да бъдем себе си – „какво ще си помисли той или тя, какво ще кажат другите…” – безкрайният безсмислен списък, „бетониращ” собствената ни нищета и актуализиращ нещастието!

Преживяваме живота си „както дойде”, примирени в страхове, да не би случайно да изгубим и нищожно малкото, което уж имаме, дори и то да не ни обслужва! Приемаме хора и събития като даденост,  абдикирали от отговорността да бъдем творци на щастие!

Добрата новина е, че понякога е нужна една съвсем мъничка крачка – малко смелост да осъзнаем кои сме, още малко –  да се приемем, малко повече – да решим да променим нещата и самата смелост –  ДА ЗАЯВИМ открито кои сме и какво наистина желаем! Преди това сме подредили приоритетите си – кои са важните хора и неща за нас, кое ни прави истински, кое ни кара да изживяваме себе си в собствения си живот точно тук и точно сега, точно по определен начин и на къде ни води това! Мотивация, която отвежда право в целта – откритието „Аз съм”!

Утопично, нали…!!!

Това е възможно – поне един човек го е постигнал, а щом един може, означава, че и всички останали могат… стига да пожелаят!

Тази книга няма да даде съвети за благополучие и успех, освен ако читателят не пожелае това. В този случай, всяка написана дума ще е точно за него – да  „вижда невидимото”!

Тази книга има желание да докосне тези, които имат необходимост от това и така, бидейки провокирани от собственото си докосване

да стъпят на пътя към себе си с  ЛЮБОВ!

Изумявайте се от себе си!Намерете се!

Люботворете се!

        Изживейте ЛЮБОВТА!
С Поздрав, Весела Стамболиева

 

Поръчай книгата Труден Бог
Запиши се за отговори
Уведоми ме за
guest
0 Коментара
Мнения в полето
Виж всички коментари