Нали казват, че всеки чоевек има мечти? Вие имате ли мечти?… Или нещо, което желаете и сте готови да дадете всичко, за да го постигнете?

Мсиля, че моята мечта за момента е да отида и да уча в чужбина. Къде ли? Добър въпрос. Просто знам, че искам да бъда далеч от тук. Далеч от шуро-баджанащината и да бъда на място, където ще ме оценят по качествата, които Аз притежавам, а не по това какви връзки имам!

Трябва ли да избягам, за да успея в живота си?

До преди 3 минути си мислех, че не съм кой знае колко сантиментален човек… просто исках да го раздавам твърдо… да бъда силна… Но… (идва голямото Но) чух тези народни песни, и Господи, осъзнах, че обичам своята Родина… Имам позната, която казва „Обичам Родината си, но не и държавата си !“, а тя живее в чужбина от много години.

Трябва ли да избягам от тук, за да бъда оценена? Трябва ли да загърбя досегашния си живот и да започна на чисто, както се казва? Обичам семейството си и на всеки пожелавам такова семейство, което да го подкрепя във всяко начинание. Чак сега разбирам какви хора са родителите ми! Благодаря ви! (отплеснах се.. 🙂 )

Та, да… трудно се взима решението да се махнеш от тук, но в крайна сметка отиваш на място, където има много повече възможности, където си истински. Да, зная че ще е трудно и до скоро си казвах „Aз сам силна, не ме е страх“! ГЛУПОСТИ! Толкова съм била глупава до преди 3 минути… (не че още не съм де .. 🙂 ) Как може да съм твърдяла нещо такова месеци наред? Страх ме е повече от всякога, но ще се изправя срещу страха от самотата, за да постигна своята цел в живота–да имам не много, но достатъчно, за да живея нормално!

И всичко тръгна от една народна песен… Аз в България, в собствения си дом се разплаках, а какво остава ако отида Там… някъде? Сигурна съм, че не съм единствената с такива мисли.

Благодаря,че отделихте 2-3 минутки за моите разсъждения! 😉

tishety

Поръчай книгата Труден Бог
Запиши се за отговори
Уведоми ме за
guest
0 Коментара
Мнения в полето
Виж всички коментари