Картинките от нашия сайт

0

В последните няколко месеца се забелязва увеличен трафик в нашия сайт от картинки, които се ползват в други интернет сайтове.

За тези които не са запознати ще обясня:
някой си прави интернет страничка в GLOG на dir.bg например. Идва в нашия сайт, харесва си нещо, преписва го, пуска го в своя сайт, че и прибавените картинки са с връзка към нас. Така, когато отворите някой ГЛОГ, ще видите картинки, които се зареждат директно от нашия сайт. Това натоварва трафика на сайта, бави го, че и пари ни коства.Моля всички, които правят това, да си свалят картинките от Truden Web Site, да си ги качат на своя сървър и да ги показват от там.

Файлове с удължение GIF и JPG вече не могат да се показват в чужди сайтове, така че някои от хитреците ще видят празно място на страниците си. Бягайте да си ги оправите.
Оправете си и анимираните GIF файлове, защото скоро и те ще бъдат спрени.
Ако някой ползва картинка-АВАТАР от нашия сайт да си я смени, защото нaй-вероятно е вече невидима, или ще стане такава в близките няколко дни.

Молим да ни извините.
На вас ви е простено.

От ръководството на Truden Web Site

Поръчай книгата Труден Бог
Truden Web Site
Truden Web Site е създаден на 1.08.2003 година. Повечето материали публикувани до 2011 година носят подписа Truden Web Site. Този подпис носят и всички материали, чиито автори желаят анонимност.
Запиши се за отговори
Уведоми ме за
guest
0 Коментара
Мнения в полето
Виж всички коментари