Най-красивата българка в Лондон

0

Четвъртият пореден конкурс Мис България – Лондон 2006 премина с много блясък, красота и стил в култовия The Collection в елитния квартал Челси в английската столица.
Новата Мис България-Лондон се казва Лиляна Станаилова. 17 годишната девойка от Шумен спечели и жури, и публика със сините си очи, перфектни мерки и стилно поведение на подиума.
За пръв път тази година, конкурсът, организиран от вестника на българите в Европа – в. Будилникъ, е кръг от Мис България, който се провежда ежегодно от Визаж Моделс – България.По този повод шест красавици от модната агенция долетяха от България, за да участват в интернационалния конкурс, на който имаше гости от Холандия, Чехия, България и Франция.
Актуалната Мис България 2006 – Славена Вътова бе специален гост и част от квалитетното жури на конкурса, което се председателстваше от шестата в света Евгения Калканджиева.
Чаровният и винаги елегантен Драгомир Драганов бе водещ и не пропусна да представи няколко свои български песни за всички присъстващи на събитието на лято 2006 в Лондон.
Лиляна Станаилова ще участва догодина на конкурса Мис България 2007. Първата подгласничка – Диана Петрова е на 19 години и е от Велико Търново. А на трето място журито класира 18 годишната Калина Петрова от Хасково.
С титлата „Мис Будилникъ“ бе титулувана Виктория Алиботова.

Източници: в.БУДИЛНИКЪ ИДЕ.ЛИ

Поръчай книгата Труден Бог
Truden Web Site
Truden Web Site е създаден на 1.08.2003 година. Повечето материали публикувани до 2011 година носят подписа Truden Web Site. Този подпис носят и всички материали, чиито автори желаят анонимност.
Запиши се за отговори
Уведоми ме за
guest
0 Коментара
Мнения в полето
Виж всички коментари